Νίκος Μουτσίνας: Η μελαγχολική φωτογραφία και οι συμβουλές στους followers

146

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του ή και διάφορες σκέψεις του.

Το απόγευμα της Πέμπτης (30/07), έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να δώσει κάποιες συμβουλές σε όσους περνούν δύσκολα και προσπαθούν να τα βρουν με τον εαυτό τους.

Δημοσίευσε μια μελαγχολική του φωτογραφία κοιτάζοντας από το παράθυρο και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα. «Δε θέλω να σας κουράσω με μεγάλο μήνυμα, απλά πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ας μην είναι διακοπές. Ας είναι λίγος χρόνος μονοι σας στο σπίτι.
Ας είναι λίγο περπάτημα με την μουσική που σας αρεσει(αν με ρωτάς, πολύ κεφάτη και ανεβαστική μουσική😉). Το κάνω και εγω και λειτουργεί.. Α! Και αν έχετε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, φερτε στο μυαλό σας κάτι που σας έκανε να γελάσετε πολύ στο παρελθόν…thank me later😉❤️».

View this post on Instagram

Δεν θέλω να σας κουράσω με μεγάλο μήνυμα, απλά πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ας μην είναι διακοπές. Ας είναι λίγος χρόνος μονοι σας στο σπίτι. Ας είναι λίγο περπάτημα με την μουσική που σας αρεσει(αν με ρωτάς, πολύ κεφάτη και ανεβαστική μουσική😉). Το κάνω και εγω και λειτουργεί.. Α! Και αν έχετε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, φερτε στο μυαλό σας κάτι που σας έκανε να γελάσετε πολύ στο παρελθόν…thank me later😉❤️

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ