Νίκος Μουτσινάς: Η πρόταση για το All Star YFSF και η σχέση που έχει σήμερα με τη Μαρία Ηλιάκη (video)

151

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του

«All Star Your Face Sounds Familiar» και περιέγραψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με τη Μαρία Ηλιάκη
Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη σχέση που έχει σήμερα με τη Μαρία Ηλιάκη και αποκάλυψε αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «All Star Your Face Sounds Familiar», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Έγινε κάποια κουβέντα με τον ΑΝΤ1 για την κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar”, αλλά είμαι στον ΣΚΑΪ. Θα ήθελα πάρα πολύ γιατί έχω περάσει υπέροχα, ζηλεύω. Τα κανάλια δεν είναι παρέες, προφανώς δεν ήταν πολύ εύκολο και το κατάλαβα, δεν ήταν παράλογο» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, έχει δημιουργηθεί ένας μεγάλος ντόρος, γύρω από τη σχέση του Νίκου Μουτσινα και της Μαρίας Ηλιάκης, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή «Δέστε τους», αλλά μετά χάθηκαν και δεν συνεργάστηκαν ξανά. «Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς φιλία με την έννοια που μπορεί να έχει ο κόσμος στον εγκέφαλό του. Από εκεί και πέρα προχωράει η ζωή και είναι πολύ πιθανό κάποια πράγματα να εξοκείλουν και να μην υπάρχει η επαφή που υπήρχε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συμβαίνουν και πράγματα προσωπικά στην ζωή του καθενός που μπορεί και να σε κλείσουν, να μην είσαι διαθέσιμος όπως ήσουν, να αλλάζει η συνθήκη σου, να πρέπει να φύγεις και στο εξωτερικό, όπως έφυγε η Μαρία. Εμένα “έφυγε” και η μαμά μου, πέρασα ένα πένθος» υπογράμμισε ο Νίκος Μουτσινάς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ