Ο Γιώργος Λιανός Αφήνει “Τελεσίδικο” Μήνυμα Από Την Παραγωγή «Αυτή Θα Είναι…» (video)

352

Το trailer της Κυριακής έχει κυκλοφορήσει και η αλήθεια είναι ότι φαίνεται αρκετά ανατρεπτικό.

Θα δούμε ένα αρκετά γνωστό αγώνισμα με ένα εξίσου γνωστό στόχο. Φυσικά το έπαθλο θα είναι φαγητού και οι παίκτες μπαίνουν στον στίβο μάχης σαν άγρια λιοντάρια, προκειμένου να κατακτήσουν την τροφή τους.

Οι συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο τους έχουν εξαντλήσει με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ιδίως η κόκκινη ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα έχασε και το έπαθλο φαγητού, αλλά και τις δυο ασυλίες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση από ότι η μπλε.

Σίγουρα θα θέλουν να κερδίσουν το αυριανό αγώνισμα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι πιθανότητες πλέον είναι σχεδόν ίσες ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς όπως αναφέρει και ο Γιώργος Κόρομι, πλέον η κόκκινη ομάδα ξεκινάει από το 0-0 και όχι από το -2 εννοώντας τις δύο ήττες που είχαν με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Πάμε όμως σε ένα εξίσου ενδιαφέρον περιστατικό που θα δούμε την Κυριακή και δεν είναι άλλο από την προσθήκη μιας νέας παίκτρια στην Κόκκινη ομάδα. Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Χαμπέρη, η οποία είναι αρκετά αθλητική και όλοι πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός άφησε λοιπόν ένα “τελεσίδικο” μήνυμα από την παραγωγή, πως αυτή θα είναι η τελευταία παίκτρια που θα δούμε να προστίθεται στο δυναμικό του φετινού Survivor.

Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε!

Δείτε το αυριανό τρέιλερ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ