Ο κορωνοϊός «χτύπησε» το πάρτι των «Αγριων Μελισσών» και ο Μουτσινάς απασφάλισε

123

Και που να σφίξουν κι άλλο οι ζέστες… Έχουμε να δούμε πολλά στην τηλεόραση. Σε ένα πάρτι είχαμε να πάμε κι εμείς, να στολιστούμε, να ανταμώσουμε με φίλους, να δούμε συναδέλφους, αλλά ο κορωνοϊός δεν το επέτρεψε.

Γι’ αυτό και λίγες ώρες πριν ξεκινήσουμε ο ΑΝΤ1 μας ειδοποίησε πως το αποχαιρετιστήριο πάρτι των «Αγριων Μελισσών» δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού. Να ξεπεραστούν τα προβλήματα, να γίνουν όλοι καλά και θα το κανονίσουμε και πάλι.

Ολοι εναντίον του αγοριού του μεσημεριανού. Μην μασάς Νικόλα μου. Μαζί σου. Ξέρω από βόλια… Ετσι θέλει, χαμόγελο και άντε γεια. Μία φράση είπε πάντως σήμερα το αγόρι με το μουστάκι και τα είπε ΟΛΑ «Τι συζητάμε στην τηλεόραση, ρε παιδιά»…

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει απόλυτο δίκιο. Στην τηλεόραση πλέον πηγαίνουμε για να σχολιάζουμε ο ένας τον άλλο, να αυτοθαυμαζόμαστε, να αλληλοκατηγορούμαστε, να νιώθουμε σπουδαίοι. Ο,τι χειρότερο. Παρακολουθώ κάτι συνεντεύξεις τελευταία και νιώθω πως τελικά η τηλεόραση έχει ένα μικρόβιο και όσοι το έχουν κολλήσει νιώθουν κάπως. Επίσης κάπου εδώ να πούμε πως το παρουσιάστρια είναι δουλειά και όχι τίτλος τιμής ούτε αξίωμα. Γιατί σε λίγο θα ξεχάσουμε ό,τι μάθαμε. Και κυρίως τα λογικά.

Τα είπε και δίκιο είχε η Μαρία Κίτσου στον Αρη Καβατζίκη σήμερα. «Ήταν προστατευτικό αυτό που έγινε με τον covid. Μας βοήθησε όλο αυτό που έγινε με την πανδημία, γιατί δεν βγαίναμε έξω στον κόσμο, φορούσαμε μάσκες. Όταν άνοιξε όμως όλο αυτό, ήταν λίγο too much. Αλλά όχι από τον κόσμο. Ο κόσμος ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Τα media. Ήταν δύσκολο να βλέπεις ό,τι λες και ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται ή να χρησιμοποιείται για άλλους λόγους. Είχε κάτι πολύ δυσάρεστο και άγριο όλο αυτό. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση.

Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν αρπακτικά, σαν όρνια να ξεζουμίσουν το παραμικρό, να βρουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό το πράγμα ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας». Κανονικά, Μαρία μου, ούτε με την δική μας δουλειά έχει σχέση.

Μαρία Κίτσου: «Είναι νεκρή αντίληψη ότι οι ηθοποιοί είναι υπεράνθρωποι και παλιάτσοι του κόσμου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο «Εκατομμυριούχος» άγγιξε το 29% χθες. Οι «Μέλισσες» το 22% και η εικοστή επανάληψη της σειράς «Το σόι σου» το 13% σε μία ζώνη που ο Alpha συνήθως έβλεπε μονοψήφια. Το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» δεν σταθεροποιήθηκε ψηλά δυστυχώς και απ’ ό,τι φάνηκε μάλλον επένδυσε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε σε παίκτες του «Survivor».

Τώρα για τον «Σασμό» ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Και για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο. Τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό. Γιατί φέτος όλες οι μεγάλες στιγμές της μυθοπλασίας είχαν ονοματεπώνυμο που έχει κάνει πολλά θεατρικά μίλια. Τίποτα τυχαίο.

Και επίσημα πλέον η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star για έναν ακόμη χρόνο. Η συμφωνία υπεγράφη και τα χέρια έχουν δοθεί εδώ και μέρες. Ηταν λογικό και αναμενόμενο. Τουλάχιστον για όσους ξέρουν την Ζήνα.

Η πιο άχρηστη πληροφορία των τελευταίων ημερών είναι οι δηλώσεις για την σχέση Βρισηίδας – Μαρτίκα. Ο Θεός να μας λυπηθεί.

Κουίζ και φύγαμε. Ποια τηλεοπτική περσόνα έκανε το επόμενο βήμα δίχως να ενημερώσει τους συνεργάτες και το κανάλι της και σε λίγο όλοι θα το μάθουν από τα δημοσιεύματα;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ