Ο Μπιλ Γκέιτς πλένει πιάτα (και τα υπόλοιπα μυστικά για έναν καλό γάμο)

380

Η Μελίντα Γκέιτς ένιωθε απίστευτα μόνη στο γάμο της με τον Μπιλ μέχρι που βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του και να μοιράζονται πράγματα που τους φέρνουν κοντά.


Ήρθαν κοντά μέσω ενός εταιρικού δείπνου. Σήμερα μπορούν να πουν με περηφάνεια ότι είναι μαζί μία ολόκληρη ζωή, αφού μετρούν 25 χρόνια γάμου και 32 χρόνια σχέσης) , ενώ έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά. Και κάπου εδώ μπαίνει το ερώτημα: πώς τα καταφέρνουν; Η απάντηση που δίνουν οι ίδιοι, είναι απλή: δεν είανι καθόλου εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.

Ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Microsoft και η σύζυγός του, Μελίντα, συνιδρύτρια του ιδρύματος «Bill & Melinda Gates Foundation, μπορέι να έχουν μια πιεστική καθημερινότητα, αλλά έχουν βρει το μυστικ΄οτης ισορροπίας.

Η Μελίντα Γκέιτς, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Business Insider, για τη προώθηση του νέου της βιβλίου «Τhe Moment of Lift: Ηow Empowering Women Changes the World», μίλησε και για τα μυστικά του γάμου τους. Κι αν θέλετε όλο αυτό να ειπωθεί σε μία λέξη, τότε να θυμάστε: μοίρασμα.

Οπως δήλωσε η Μελίντα, όταντελειώνει η μέρα τους στο τέλος της ημέρας μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού , σημειώνοντας ότι η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια τους είναι το πλύσιμο των πιάτων. Τι εννοεί; Ότι το μοιράζονται τις ευθύνες του σπιτιού έχει κάνει πιο ισχυρή τη σχέση τους και έχουν αναλάβει από κοινού τη φροντίδα του σπιτιού .

Στο βιβλίο της σημειώνει πως όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί ένιωθε απίστευτα μόνη στο γάμο της με τον Μπιλ Γκέιτς. αφού εκείνος δούλευε συνέχεια και ταξίδευε ατελείωτα ως CEO της Μicrosoft. Αυτό της είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο συναισθηματικό κενό, που κατάφερε να το “γεμίσει” συζητώντας τις ελλείψεις στη σχέση τους και επικοινωνώντας ουσιαστικά.

Δείτε το χαριτωμένο βίντεο του ζευγαριού, που παίζουν το παιχνίδι της χρονιάς, στέλνοντας το “γράμμα” τςη χρονιάς τσο κοινό τους:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ