Ο Παράδεισος των κυριών – αποκλειστικό: Η Μιράντα έγκυος στο παιδί του Ντίνου

60

Το μαθαίνει η Αμαλία και καταρρέει

Η Μιράντα είναι αποφασισμένη να μείνει μακριά από τον Ντίνο, όμως τα πράγματα αλλάζουν και τόσο η συγκινητική επιμονή του, όσο και η κατάσταση που πιστεύει ότι βρίσκεται, την κάνει να αναθεωρήσει και να ξαναγυρίσει κοντά του! Το TiVi Σήριαλ και η Μαρία Μεταξητινού έχουν όλο το ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς, Παράδεισος των κυριών!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Ντίνος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τη Μιράντα για πάντα. Την ίδια στιγμή η Αμαλία έρχεται κοντά του και του ζητάει να κάνουν μια νέα αρχή. Μάλιστα επιχειρεί να τον φιλήσει, αλλά ο Ντίνος δεν την αφήνει: «Αμαλία, λυπάμαι αν σε απογοητεύω, όμως δεν αισθάνομαι καλά, το μυαλό μου και η καρδιά μου ανήκει μόνο στη Μιράντα, σε παρακαλώ φύγε», της λέει και η κοπέλα φεύγει λυπημένη, καθώς συνειδητοποιεί πλέον ότι δεν έχει καμία ελπίδα με τον Ντίνο.

Έγκυος η Μιράντα στον Παράδεισο των κυριών

Στο μεταξύ ο Ντίνος φεύγει και απελπισμένος φτάνει έξω από το σπίτι της Μιράντας. Για μια ακόμα φορά ο Ντίνος προσπαθεί να την κάνει ν’ αλλάξει γνώμη: «Μιράντα, σε παρακαλώ, σ’ αγαπάω, μη μ’ αφήνεις καρδιά μου. Δεν μπορώ λεπτό χωρίς εσένα», την ικετεύει βουρκωμένος. Η Μιράντα, που δεν έχει πάψει να τον αγαπάει, τον αγκαλιάζει και ανάμεσα στα τρυφερά της λόγια του λέει: «Ντίνο μου, έχω μια υποψία ότι μπορεί να είμαι έγκυος. Δεν ξέρω ακόμα σίγουρα, όμως πιστεύω ότι δεν κάνω λάθος».

Ο Ντίνος τρελαίνεται από τη χαρά του: «Ομορφιά μου, αγάπη μου, ζωή μου», είναι τα λόγια του και αποφασίζουν και οι δύο αμέσως την επομένη μέρα να επισκεφθούν τον γιατρό της.

Τα νέα που μαθαίνουν τους γεμίζουν ευτυχία, καθώς η Μιράντα σιγουρεύεται ότι περιμένει το παιδί του Ντίνου. To ζευγάρι δεν χάνει καιρό και επιστρέφει αγκαλιασμένο στον «Παράδεισο», όπου ανακοινώνει σε όλους τα ευχάριστα: «Είμαι έγκυος», τους λέει και ο Ντίνος συμπληρώνει: «Να κανονίσουμε άμεσα και τον γάμο», ενώ όλοι στο μαγαζί δείχνουν τον ενθουσιασμό τους, ενώ η Αμαλία προσπαθεί να συνέλθει από τη συντριβή της.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Παράδεισος Των Κυριών Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Παράδεισος Των Κυριών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ