Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο νικητής του Power of Love, έχει γιο εκτός γάμου

378

O νικητής του Power of Love, Παύλος Παπαδόπουλος, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι είναι πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, σε συνέντευξη που δίνει στην Espresso και τον Βαγγέλη Κάραλη. Ο παίκτης του reality της αγάπης είχε κρατήσει κρυφό ότι είναι πατέρας.

«Είμαι πατέρας και έχω ένα γιο εννέα ετών. Θέλω να βγω και να το φωνάξω περήφανα! Όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι, δεν ήθελα κανείς να μάθει ότι έχω παιδί. Ήθελα να προστατέψω το γιο μου από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον, αφού έχουν περάσει δύο χρόνια και έχει “ξεθυμάνει” όλο αυτό με το reality, θέλω να βγω και να πω δημόσια ότι είμαι περήφανος πατέρας που αγαπάει πάρα πολύ τον γιο του», εξομολογείται ο Παύλος Παπαδόπουλος.

«Από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι, απέκτησα μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό. Δεν ήθελα να κρύβομαι άλλο και να φοβάμαι εάν κάποιος με τραβήξει μια φωτογραφία με τον γιο μου και τη δημοσιοποιήσει. Τώρα που πέρασε όλο αυτό με το Power of Love , θέλω να συνεχίσω να ζω κανονικά τη ζωή με τον γιο μου», τονίζει ο νικητής του Power of Love.

Ο Παύλος απέκτησε το παιδί του σε ηλικία μόλις 19 ετών και σήμερα το αγοράκι του είναι 9 ετών. Μάλιστα, συγκινημένος μας δηλώνει την έφεσή του στην αγιογραφία: «Έχει αρχίσει από 4 ετών να ασχολείται με την αγιογραφία. Είναι αυτοδίδακτος. Έχει μεγάλο ταλέντο». Ο μικρός Ηρακλής αποτελούσε το στήριγμα του Παύλου όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι: «Ο γιος μου ήταν το στήριγμά μου στο “Power of Love”. Κάθε φορά που η αδελφή μου μού έστελνε βίντεο με τον γιο μου να πανηγυρίζει όταν με έβλεπε στο παιχνίδι, συγκινούμουν πολύ».

Τέλος, ο Παύλος θέλει να δώσει το δικό του μήνυμα για την πατρότητα: «Με τη μητέρα του παιδιού μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ ούτε είμαστε μαζί. Κρατάμε καλές σχέσεις για το παιδί μας. Θέλω να πω σε όλους τους νέους άνδρες πως τα παιδιά είναι ευλογία. Οφείλουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ως πατεράδες και να αποτελούν στήριγμα γι’ αυτά».

Ο Παύλος Παπαδόπουλος απέκτησε το παιδάκι του σε ηλικία μόλις 19 ετών, εκτός γάμου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ