Ο Παύλος Πολάκης πιάνει απαγορευμένα ψάρια και τα μοστράρει στα social media

794

Ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Υγείας γράφει στα παλιά του παπούτσια και τις απαγορεύσεις για τα επαπειλούμενα είδη

Ο Παύλος Πολάκης θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο ψαρά και αρέσκεται στο να μοστράρει δημοσίως την ψαριά του. Ανεβάζει φωτογραφίες με το ψαροντούφεκο ή τα ψαράκια από τη Μακρόνησο στα πολυαγαπημένα του social media με στόχο να εισπράξει μηνύματα… λατρείας και θαυμασμού.

Σήμερα, Σάββατο, ένα 24ωρο πριν από τις κρίσιμες εκλογές, ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Υγείας πήγε πάλι για ψάρεμα. Για να ξεσκάσει λιγάκι, να βγάλει από το μυαλό του τα δύσκολα που έρχονται για το κόμμα του την Κυριακή.

Και έβγαλε ξανά ψαριά ο Παύλος Πολάκης και την μόστραρε ξανά στο Facebook. Μεταξύ των ψαριών που έβγαλε και ένας μικρός ροφός. Ένα είδος υπό εξαφάνιση σύμφωνα με την  WWF.

Σύμφωνα με τον οδηγό της WWF ο ροφός κάτω των 45 εκατοστών δεν πρέπει να ψαρεύεται και να καταναλώνεται, καθώς πρόκειται για ένα απειλούμενο είδος και πρέπει να προστατευθεί από την εξαφάνιση.

Posted by Παυλος Πολακης on Saturday, 6 July 2019

Ο μικρός ροφός του Πολάκη είναι  λοιπόν ένα ψάρι που έπρεπε να επιστρέψει στη θάλασσα και όχι να μοστράρεται στις φωτογραφίες του απερχόμενου αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Αυτά όμως για τον Παύλο Πολάκη είναι μικρά γράμματα.

Και δεν είναι ότι δεν αναγνώρισε το ψάρι ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Αλλωστε ο Παύλος Πολάκης θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο ψαρά και θα έπρεπε να έχει αναγνωρίσει τον μικρό ροφό που έπιασε.

Τον μικρό ροφό τον αναγνώρισε, λοιπόν. Αλλά απλά δεν τον νοιάζει. Δεν τον νοιάζει που είναι επαπειλούμενο είδος.  Αλλωστε είναι γνωστό σε πόση… εκτίμηση έχει τους κανόνες. Μην θυμηθούμε τώρα τον αντικαπνιστικό νόμο και πόσο τον σέβεται…

Ο Παύλος Πολάκης, ο Κρητίκαρος, ο αψύς ο Σφακιανός, θα ψαρέψει ό,τι θέλει γιατί είναι μάγκας και δεν θα του πει η WWF τι θα κάνει με τα ψάρια που πιάνει. Αυτό είναι όλο…

Πώς να το βλέπουν αυτό οι Οικολόγοι σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, άραγε;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ