Αρχική SLIDER Ο Σασμός «ταξιδεύει» στην Πάρο

Ο Σασμός «ταξιδεύει» στην Πάρο

440

Τα γυρίσματα του Σασμου για τον β’ κύκλο μετα την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το σίριαλ του Alpha έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά παράλληλα κάποιοι ξεκλέβουν και λίγο χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο λόγιος για την τηλεοπτική Αργυρώ του Σασμού, κατά κόσμον Χριστινα Χειλά Φαμέλη, και την τηλεοπτική Θοδώρα, Δανάη Παππά που πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην Πάρο με τους αγαπημένους τους.

Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και ανάμεσα τους γεννήθηκε μια όμορφη σχέση με αποτέλεσμα να επιλέξουν κοινές διακοπές στο νησί όπου ο σύντροφος της Δανάης, Λάμπρος Λάζαρης δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα στο beach bar restaurant Aspro στον Αμπελά όπου εργάζεται ως υπεύθυνος τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του tinasmess.gr.

Ανέμελη η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη με τον αγαπημένο της, Θανάση Τότσικα απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα της Πάρου αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Δανάη που επισκέπτεται το νησί κάθε χρόνο για αρκετές μέρες ήταν η καλύτερη ξεναγός.


ΠΗΓΗ: youfly.com

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας