Οι δύο πρωταγωνιστές στις Άγριες Μέλισσες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στις κοινές σκηνές…

612

Στα γυρίσματα ποια σκηνής, την οποία θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, δυσκολεύτηκαν πολύ να παίξουν οι ηθοποιοί της σειράς;

Η Μαρία Αντουλινάκη ενσαρκώνει την ιδιαίτερα συμπαθή Αγορίτσα στις Άγριες Μέλισσες. Μιλώντας στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, η ηθοποιός εκμυστηρεύεται ότι δυσκολεύεται να παίξει στις σκηνές που είναι παρών και ο Κωστής Σαββιδάκης.

“Ευτυχώς που δεν έχω πολλές σκηνές με τον παπά. Κάθε φορά που είναι ο παπάς σε μία σκηνή και είμαι κι εγώ, με πιάνουν νευρικά γέλια. Βγάζω ήχους πολύ περίεργους. Μόνο που τον βλέπω και πάει να πει τα λόγια, εγώ ξεκαρδίζομαι, λιώνω, γονατίζω”, αναφέρει γελώντας η Μαρία Αντουλινάκη.

Η Μαρία Αντουλινάκη έκανε και μια σημαντική αποκάλυψη: “Η πιο δύσκολη σκηνή για μένα είναι μία που δεν έχει παιχτεί σίγουρα. Είναι ένας καβγάς που γίνεται μέσα στο σπίτι. Ήταν δύσκολο, γιατί είχε αυτοσχεδιασμό επειδή ήταν καβγάς και έπρεπε να λες και τα λόγια, να λέει και ο άλλος τα λόγια. Ήταν μια χορογραφία ουσιαστικά όλο αυτό το πράγμα. Υπήρχε και ένταση πολλή, ήταν όλη η οικογένεια μέσα εκείνη τη στιγμή”.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ