Οι ευχές της Βίκυς Καγιά για την έναρξη του GNTM 4

290

Το πιο συναρπαστικό ταξίδι μόδας ξεκινάει απόψε στις 21:00 και η Βίκυ Καγιά έστειλε τις ευχές της στους πρώην συνεργάτες για την πρεμιέρα του GNTM 4.

Σαν βόμβα είχε σκάσει η ανακοίνωση ότι η Βίκυ Καγιά δε θα είναι στην κριτική επιτροπή φέτος. Η ίδια η παρουσιάστρια έχει τονίσει ότι της λείπει το GNTM, αλλά όλα τα πράγματα πάνε μια χάρα. Η Βίκυ Καγιά, μάλιστα, θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars, ένα διαφορετικό πρότζεκτ που θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης στην τηλεοπτική της καριέρα. Άλλωστε, έχει αναφέρει πολλάκις πόσο πολύ λατρεύει τον χορό.

Όλοι οι κριτές έχουν τονίσει ότι φυσικά λείπει η Βίκυ Καγιά, αλλά όχι σαν άνθρωπος, αφού όπως αποκάλυψε η Ζενεβιέβ τα καμαρίνια τους στο studio είναι δίπλα, συνεπώς βλέπονται συνεχώς. Το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ένα μοντέλο με τεράστια εμπειρία στο χώρο, που έχει ξανασυνεργαστεί με τους υπόλοιπους κριτές. Μάλιστα και η ίδια η Βίκυ Καγιά είχε δώσει την ψήφο εμπιστοσύνη της στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Έτσι, η Βίκυ Καγιά δεν έλειψε να στηρίξει την πρεμιέρα του GNTM 4 με ένα story στο Instagram, που γράφει Καλή Επιτυχία σε όλους τους κριτές, τον Γιώργο Καράβα και το STAR. Το ριάλιτι μόδας φέτος επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές που θα αφήσουν το κοινό άφωνο!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ