Οι πρώτοι υποψήφιοι για αρχηγοί της ομάδας των παικτών στην Φάρμα είναι ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος Δείτε ποιος κέρδισε

216

Με το καλημέρα σας στην Φάρμα, οι παίκτες πήραν μια γεύση από όσα πρόκειται να τους συμβούν αφού ο Σάκης Τανιμανίδης τους προειδοποίησε για το τι θα περάσουν αφού ήδη είχαν πασχίσει να φτάσουν στο αγρόκτημα.

Αρχικά, ο παρουσιαστής τους είπε πως για ότιδήποτε χρειαστούν θα πρέπει να πασχίσουν οι ίδιοι. Με λίγα λόγια δεν θα βρουν έτοιμο φαγητό, αφού θα καλλιεργούν οι ίδιοι. Εν συνεχεία, δεν θα έχουν ούτε τρεχούμενο νερό και θα πρέπει αφού το βγάζουν οι ίδιοι να το ζεσταίνουν ώστε να κάνουν μπάνιο.
Τέλος τα στρώματα στα οποία θα κοιμούνται φυσικά και θα πρέπει να τα φτιάξουν μόνοι τους.

Δείτε όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης

Η Φάρμα – Τανιμανίδης: «Οι παίκτες δυσκολεύτηκαν με τις ποσότητες των φαγητών»
Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι 14 παίκτες αλλά και για όλα όσα πρόκειται να δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στις εργασίες στις οποίες θα υποβληθούν οι παίκτες αλλά και στις σχέσεις που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μέχρι στιγμής, μιας και όπως είπε είναι σαν να πηγαίνουν την πρώτη μέρα στο σχολείο.

«Το πρώτο επεισόδιο είναι η γνωριμία των παικτών με τη Φάρμα και μεταξύ τους. Είναι όπως πηγαίναμε την πρώτη μέρα στο σχολείο. Τις πρώτες μέρες δυσκολεύτηκαν πολύ οι παίκτες με τις ποσότητες των φαγητών, αλλά δεν θα τους δείτε να ψάχνουν να φάνε στα σκουπίδια.

Οι πρώτες μέρες είναι πιο.. γιούχου. Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνεται και ο αριθμός των εργασιών και αυτό αρχίζει και βαραίνει. Μετά τη δεύτερη εβδομάδα δυσκολεύονται περισσότερο οι παίκτες.

Έχουμε μπει ήδη στη δεύτερη εβδομάδα γυρισμάτων. Εδώ είναι ένα ταξίδι στον χρόνο. Στη Φάρμα έχουμε τα κλασικά ζώα που υπάρχουν στα χωριά μας. Κοτούλες, κατσικάκια κλπ.

Οι παίκτες δε βγαίνουν έξω από τα όρια της Φάρμας. Η Φάρμα είναι όμως αρκετά μεγάλη, έχουν χώρο οι παίκτες. Ο κόσμος δεν έρχεται εδώ γατί δεν ξέρει που είναι η Φάρμα. Ξέρουν πως είμαστε κάπου στη Μαλακάσα, αλλά όχι που ακριβώς. Εγώ απολαμβάνω πολύ να συζητάω με τους παίκτες» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Οι πρώτοι υποψήφιοι για αρχηγοί της ομάδας των παικτών στην Φάρμα είναι ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ (Ντουπης)

Μετά από πολύ εξαντλητικές προσπάθεις των παικτων νικητής για αυτήν την εβδομάδα και ΑΡΧΗΓΟΣ στην ΦΑΡΜΑ είναι ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ (Ντουπης)

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ