Οικονομόπουλος-Αραβανή: Τι συμβαίνει; Έπεσαν οι τίτλοι τέλους;

76

Κάτι τρέχει με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, παραθέτοντας τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και μιλούν για κρίση στη σχέση τους, μετά από ένα χρόνο κοινής πορείας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονες φήμες πως η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους, μετά από ένα χρόνο κοινής πορείας.

Αφορμή για να αρχίσουν οι ψίθυροι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στάθηκε το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει να πραγματοποιήσει κοινή κοσμική έξοδο από τις 11 Δεκεμβρίου, οπότε και βρέθηκαν στα εγκαίνια εστιατορίου στη Γλυφάδα, σε συνδυασμό με το ότι η Ευαγγελία Αραβανή έχει να φωτογραφηθεί καιρό στο καμαρίνι του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κέντρο Αθηνών, όπως συνήθιζε να κάνει με τους celebrities που επισκέπτονταν τον αγαπημένο της.

Πηγή που κινείται στα καλλιτεχνικά στέκια και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αποκάλυψε ότι από τα Χριστούγεννα και μετά ακούγεται έντονα πως το ζευγάρι χώρισε και η Ευαγγελία Αραβανή έφυγε από το σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου στα νότια προάστια, στο οποίο συμβίωναν οι δυο τους, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο χρόνος θα δείξει αν είναι μια κρίση που θα ξεπεράσουν, παίρνοντας λίγο τις αποστάσεις τους, ή γράφτηκε οριστικά το τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ