Το όνομά μου είναι Julien Tabet, και είμαι ένας νεαρός Γάλλος που προσποιείται ότι κάνει τέχνη με έναν υπολογιστή.

Δείτε εδώ πώς μπορώ να φανταστώ τα ζώα να συμπεριφέρονται μέσα από την δική οπτική ματιά.

Δεν είμαι παθιασμένος με το photoshop, καθώς δεν πιστεύω ότι το λογισμικό μπορεί να είναι πάθος. Παρ ‘όλα αυτά, η φαντασία του απίθανου με συναρπάζει. Λατρεύω να εκπλήσσω τους ανθρώπους. Νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω κάτι φρέσκο ​​και να ξεπεράσω έτσι τη βαρετή ρουτίνα, προσφέροντας μια νέα προοπτική.

  

Τα έργα μου ασχολούνται κυρίως με ζώα για πολλούς λόγους. Τα ζώα είναι διαφορετικά από τον άνθρωπο επειδή είναι πιο ταπεινά και αθώα. Αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι μπορεί να είναι όλο αυτό ένα μυστήριο λόγω της ανωνυμίας του. Μου αρέσει να ονειρεύομαι τον τρόπο με τον οποίο τα ζώα ενεργούν όταν δεν τα παρακολουθούμε, όπως το «Toy Story».

Ω! Ναί ! Είμαι 21 χρονών. Επί 21 χρόνια απολαμβάνω την παρατήρηση του περιβάλλοντός μου, ωστόσο, μετά από 21 χρόνια, επίσης, έχω κουραστεί και βαρεθεί με αυτό που με περιβάλλει – έτσι έγινα δημιουργικός.

Πριν από ένα χρόνο έκανα την ιδέα μου διασκέδαση έτσι λοιπόν χειρίζομαι τις φωτογραφίες από όλα τα είδη ζώων και μαζί τους σκοτώνω την ανία μου και σήμερα διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Μερικοί άνθρωποι με φωνάζουν «καλλιτέχνης» άλλοι λένε ότι είμαι τρελός!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here