Παγιδευμένοι: Ανατριχιάζουν τα πρώτα επεισόδια του Β΄κύκλου

333

Στον πρώτο κύκλο των «Παγιδευμένων» είδαμε τους ήρεες να κερδίζουν μάχες και να επισφραγίζουν τον έρωτα τους με τον γάμο τους. Όμως, αυτή η ευτυχία δεν είχε διάρκεια. Η ηρεμία και η ευτυχία διακόπτονται στην αρχή της δεύτερης σεζόν, όταν ξεκινούν να προκύπτουν προβλήματα για τους πρωταγωνιστές, Δημήτρη και Άννα.

Το ζευγάρι που πλέον είναι παντρεμένο, βρίσκεται αντιμέτωπο με διαφορετικές απόψεις που οδηγούν σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Παράλληλα, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν και την εμφάνιση ενός μανιακού δολοφόνου…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Αναπάντητα ερωτηματικά – Βόμβα αποκάλυψης

Ο πρώτος κύκλος της σειράς μας άφησε με πολλά αναπάντητα ερωτηματικά, συνοδευόμενος από μια βόμβα αποκάλυψης: ο Δημήτρης έχασε τη ζωή του και η Άννα έχει συλληφθεί ως ο κύριος ύποπτος για τον φόνο του.

Παρόλα αυτά, για το τι ακριβώς συνέβη στην πραγματικότητα απαιτεί περαιτέρω χρόνο προτού αποκαλυφθεί. Στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, βρισκόμαστε μερικές μέρες μετά τον γάμο του ζευγαριού. Ο Δημήτρης καλείται στο νεκροτομείο και, με αναστάτωση, αντικρίζει ένα πτώμα. Πριν από είκοσι τέσσερις ώρες, αυτό το πτώμα, μαζί με τρία ακόμα, ανασύρθηκαν από το βυθό ενός πηγαδιού.

Τα πτώματα είναι μη αναγνωρίσιμα, καθώς η λάσπη τα έχει καλύψει. Στο ίδιο πηγάδι βρίσκεται και ένα μικρό αγόρι, το οποίο οι γιατροί καταφέρνουν να κρατήσουν ζωντανό μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Αυτό το αγόρι είναι ίδιο με εκείνο που αγνοούνταν εδώ και μερικές εβδομάδες. Η μητέρα του, βρισκόμενη σε κατάσταση απόγνωσης, έχει απευθυνθεί στην Άννα για βοήθεια.

Προσπαθώντας να την καθησύχαση, η Άννα επιδιώκει να διαβεβαιώσει τη μητέρα πως το αγόρι θα εντοπιστεί. Μετά την ενημέρωση πως το αγόρι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, η Άννα βιαστικά κατευθύνεται προς το μέρος αυτό, συναντώντας τον Δημήτρη, ο οποίος έχει αναλάβει επισήμως την υπόθεση ως εισαγγελέας. Στον χώρο αυτό, οι δύο τους βρίσκονται για άλλη μια φορά σε αντιπαράθεση.

Ο Δημήτρης απαιτεί από την Άννα να μην μπλεχτεί, ενώ αυτή επιμένει να αναθέσει την υπόθεση σε κάποιον άλλον. Με θυμό, ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πραγματοποιήσει την παραίτηση αυτή, ενώ η Άννα εκφράζει αντίθετη άποψη, απομακρύνοντας. Στη συνέχεια αποφασίζει να αναζητήσει τον Σταύρο, ο οποίος έχει πλέον αναλάβει τη θέση του αρχιεισαγγελέα στον Πειραιά.

Στον Σταύρο εξηγεί την ιστορία της μητέρας του μικρού αγοριού, που είχε βοηθήσει να δραπετεύσει από έναν άσχημο γάμο και εδώ και πολλά χρόνια την εκπροσωπεί. Εκλιπαρεί τον Σταύρο να αναθέσει την υπόθεση του πηγαδιού σε κάποιον άλλον.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Σταύρος αρνείται. Το παράξενο είναι πως αγνοεί το γεγονός πως σύντομα θα βρεθεί κι ο ίδιος μπλεγμένος στην ίδια τραγωδία…Μια τραγωδία που φαίνεται να μην έχει τελειωμό…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ