
Οι υποψίες του Δημήτρη επιβεβαιώνονται με τον πλέον τραγικό τρόπο, φέρνοντας και τον ίδιο σε δεινή θέση στην σειρά Παγιδευμένοι.

Όταν ο δημοσιογράφος πατά την σκανδάλη και τραυματίζει τον Ανδρέα, ο Δημήτρης δεν το σκέφτεται στιγμή!
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.
Πιάνει το όπλο και πυροβολεί τον δημοσιογράφο προκειμένου να τον σταματήσει όμως λίγο αργότερα έρχονται τα άσχημα νέα. Οι γιατροί τον ενημερώνουν ότι ο νεαρός είναι νεκρός, κάτι που θα κάνει τον Δημήτρη να καταρρεύσει. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκη όταν κατά την διάρκεια της κατάθεσης ενημερωθεί ότι η δεύτερη σφαίρα έχει εξαφανιστεί από τον τόπο του εγκλήματος.
Αυτή, λοιπόν, έχει πέσει στα χέρια του Αλέκου ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να ετοιμάσει το επόμενο σχέδιο του. Ποιο είναι αυτό; Να φορτώσει την δολοφονία στον Δημήτρη, κατηγορώντας τον ότι σκότωσε έναν αθώο ενώ οι Σταύρος και Ανδρέας του παρείχαν κάλυψη!