Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας δέχεται δυο πυροβολισμούς στο στήθος

435

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Ο Αντρέας δέχεται δυο πυροβολισμούς στο στήθος.

Ο Δημήτρης θεωρεί πως ο δράστης είναι ένας από τους ομήρους. Για την ακρίβεια ο νεαρός που εμφανίστηκε μόλις μία μέρα πριν στην αποθήκη χτυπημένος και μαζί με την Άννα προσπαθούσαν να καταστρώσουν ένα σχέδιο διαφυγής.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Όταν ωστόσο μοιράζεται αυτές τις υποψίες με τη γυναίκα του εκείνη του λέει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να συμβεί. “Αυτός μου έσωσε τη ζωή όταν η άλλη κοπέλα μας στον πανικό της προσπάθησε να με στραγγαλίσει” του λέει.

Όμως ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ακούσει το ένστικτο του και μαζί με τον Αντρέα προσπαθεί να λύσει το μυστήριο. Έτσι την επόμενη μέρα καλούν το νεαρό στο τμήμα για κατάθεση, ο οποίος εμφανίζεται εκεί έχοντας για δικηγόρο τον Αλέκο.

“Ο πελάτης μου είναι θύμα. Κακώς τον κατηγορείται” λέει ο Αλέκος έξαλλος στο Δημήτρη και στον Αντρέα. Ο Δημήτρης όμως απτόητος κατηγορεί ανοιχτά το νεαρό λέγοντας ότι εκείνος είναι ο δράστης και με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να δημιουργήσει την δικιά του οικογένεια, την οποία έχασε σε μια φωτιά όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών.

Αν και ο νεαρός αρνείται τα πάντα λίγο αργότερα εξομολογείται στον Αλέκο πως εκείνος είναι πράγματι ο δράστης ζητώντας του να με πει το παραμικρό, διαφορετικά θα τον σκοτώσει. Το ίδιο βράδυ ο Δημήτρης επισκέπτεται το νεαρό στο σπίτι του και λέει πως πολύ σύντομα θα έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια του για να τον συλλάβουν.

“Αν σε δω ξανά δίπλα στην γυναίκα μου ή μάθω πως προσπαθείς να πληγώσεις κάποιον θα σε καταστρέψω, είτε έχω την απόδειξη της ενοχής σου είτε όχι” του λέει ο εισαγγελέας και εκείνος γελώντας απαντά “με απειλείς;”.

“Θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω εκείνους που αγαπώ” του ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης και έπειτα φεύγει. Την επόμενη μέρα ο Αντρέας και ο Δημήτρης πηγαίνουν ξανά στο σπίτι του νεαρού με σκοπό να τον στριμώξουν.

Βλέποντας τους δύο άντρες στην πόρτα του ο νεαρός κυριεύεται από πανικό και αρχίζει να τρέχει αρπάζοντας ένα όπλο. Έτσι ξεκινάει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό με τον Αντρέα και τον Δημήτρη να του φωνάζουν να σταματήσει.

Τότε εκείνος στρέφεται προς το μέρος τους και πυροβολεί δύο φορές στο στήθος τον Αντρέα. Ο αστυνομικός σωριάζεται αιμόφυρτος με τον Δημήτρη να πυροβολεί με την σειρά του, τον δράστη τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Χωρίς να χάσει χρόνο καλεί ασθενοφόρο και σπεύδει στο σημείο που βρίσκεται ο νεαρός. “Πάσχω από αιμορροφιλία. Θα πεθάνω από αιμορραγία προτού έρθει το ασθενοφόρο. Είδες τελικά που είσαι κι εσύ ικανός για φόνο;” λέει ο νεαρός στο Δημήτρη τα χέρια του οποίου, είναι βαμμένα με αίμα του.

Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν είναι δραματικές καθώς τόσο ο Αντρέας όσο και ο δράστης μεταφέρονται στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να προσπαθούν να τους κρατήσουν στη ζωή. Παρότι ο Αντρέας ξεφεύγει τον κίνδυνο ο νεαρός εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ