Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος

133

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημήτρης παραιτείται από εισαγγελέας για να υπερασπιστεί την Άννα ως δικηγόρος.

Λιώνει για σένα το παιδί Άννα. ΛΙΩΝΕΙ!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Άγγελος πέφτει νεκρός με μια σφαίρα στην καρδιά. Κατηγορούμενη για τη δολοφονία του είναι η Άννα αφού στο όπλο που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος υπάρχουν τα δικά της δακτυλικά αποτυπώματα.

Μπορεί λόγω του Μουντιάλ οι Παγιδευμένοι, να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα η επιστροφή τους όμως στην μικρή μας οθόνη θα συνδυαστεί με πολλές ανατροπές σύμφωνα με το περιοδικό τηλεθεατής.

Στις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 παγιδευμένοι, ο Αλέκος έχει υποσχεθεί στο γιο του ότι θα τον βοηθήσει να απόδραση από την φυλακή με αντάλλαγμα να μην αποκαλύψει τα μυστικά που καίνε όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τους περισσότερους ήρωες της ιστορίας μας.

Τα γεγονότα όμως τον προλαβαίνουν. Κάποιος θέλει νεκρό το γιο του και επιχειρεί να τον δολοφονήσει δηλητηριάζοντας τις σελίδες στο βιβλίο που διαβάζει. Ο άγγελος σώζεται δίνοντας την ευκαιρία στον πατέρα του να κάνει πράξη την υπόσχεση του. Ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του απ’ το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Η μεγάλη στιγμή φτάνει μόνο που η Άννα το καταλαβαίνει και μπαίνει κρυφά στο αυτοκίνητο με το οποίο το σκάει ο Άγγελος. Έξι ώρες μετά ξύπνα χτυπημένη στο δάσος. Στα χέρια της κρατάει ένα όπλο ενώ δίπλα της βρίσκεται νεκρός ο Άγγελος.

Δεν ξέρει που βρίσκεται ούτε θυμάται τι έχει συμβεί. Φεύγει τρομαγμένη από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα ο Δημήτρης την βρίσκει σε άσχημη κατάσταση ενώ η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Άγγελου.

Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου την εξετάζουν εξονυχιστικά και παίρνουν δείγμα προκειμένου να την ταυτοποιήσουν με το γενετικό υλικό που πιθανώς υπάρχει στο σώμα του Άγγελου.

Εκείνη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο Δημήτρης δε φεύγει στιγμή από το πλευρό της. “Μη φοβάσαι θα ανακαλύψω την αλήθεια” την διαβεβαιώνει σίγουρος για την αθωότητά της. Ο Ανδρέας έρχεται στην δύσκολη θέση να την πάει για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο Σταύρος το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Την ίδια στιγμή ο Σπύρος είναι σίγουρος ότι ο πατέρας του σκότωσε τον Άγγελο επειδή εκβιάζει το Θοδωρή και το φορτώνει στην Άννα. Κάτι βέβαια που εκείνος αρνείται. Ο Σταύρος καλεί την Άννα για κατάθεση στο γραφείο του που του εξηγεί όμως πως δεν θυμάται τίποτα.

“Προσευχήσου οι σφαίρες να μην είναι από το όπλο σου που έχει πάνω τα δακτυλικά αποτυπώματα“ της απαντάει εκείνος. H Άννα οδηγείται στο κρατητήριο αλλά ο Δημήτρης δε φεύγει στιγμή από δίπλα της. Μάλιστα αφήνει τη θέση του εισαγγελέα και επιστρέφει στην δικηγορία για να την υπερασπιστεί.

Ο Σταύρος θέλει την Άννα στη φυλακή. Η μέρα που θα συζητηθεί η προφυλάκιση της Άννας φτάνει αν και η ίδια έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τον εαυτό της. “Κι αν το έκανα;” ρώτα το Δημήτρη. “Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανες. Εμπιστεύσου με“, της απαντάει εκείνος.

Ο Σταύρος προτείνει στην δικαστή την προφυλάκισή της. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται στο μυαλό της Άννας η εικόνα της, τις τελευταίες της στιγμές με τον Άγγελο. Εκείνη τον σημαδεύει με το όπλο και εκείνος την εκλιπαρούσε να μην τον σκοτώσει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ