Παγιδευμένοι: Σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ

149

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ.

Ο Θοδωρής, ο Άκης, η Νεφέλη, η Λίνα και και η Δανάη οδηγούνται στην ασφάλεια και η Άννα με το Δημήτρη αναγκάζονται να αφήσουν τα πάντα για να τρέξουν κοντά τους. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, o Αντρέας έχει ήδη αναλάβει την υπόθεση, την οποία εμπλέκεται και η κόρη του ενώ ο Σταύρος μαθαίνοντας τι ακριβώς έχει συμβεί τρέμει μήπως το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στον Κοσμά.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Οι ιατροδικαστές αναλαμβάνουν δράση την ώρα που η Άννα προσπαθώντας να προστατέψει την Λίνα γίνεται συνήγορος και των πέντε παιδιών. Την ίδια στιγμή στην εισαγγελία η Αγγελική αναλαμβάνει μία νέα υπόθεση.

Μία κοπέλα έχει εξαφανιστεί και οι γονείς της κατηγορούν ένα νεαρό και τους δικούς του ότι την άρπαξαν και την κρατούσαν παρά την θέλησή της. Ο Σταύρος βλέπει πολύ κόσμο μαζεμένο στους διαδρόμους και μαθαίνει ότι ο κατηγορούμενος προέρχεται από οικογένεια μπλεγμένη με τον υπόκοσμο.

Φοβούμενο ότι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε μια γυναίκα εισαγγελέα ζητά από το Δρακάτο να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση όμως η Αγγελική αντιδρά πολύ άσχημα. Κατηγορεί και τους δύο για διακρίσεις και αναγκάζει το Σταύρο να απολογηθεί για την κίνηση που έκανε.

Έχει ήδη υποσχεθεί στους γονείς του κοριτσιού να κάνει τα πάντα για να βρει την κόρη τους όμως τα πράγματα δε δείχνουν και τόσο αισιόδοξα. Στο μεταξύ τα πέντε παιδιά περνούν το βράδυ στο κρατητήριο και η Άννα μη θέλοντας να ταράξει την Χρύσα η οποία έχει ήδη πετάξει το Νίκο έξω απ’ το σπίτι της κρύβει την αλήθεια και αυτό γίνεται αφορμή για άλλον ένα καβγά με το Δημήτρη.

Ο όποιος απογοητευμένος της λέει “συνειδητοποιώ ότι είσαι ίδια με το Θοδωρή, όσο κι αν σε προστατεύω δεν μπορείς να σταματήσεις να μπλέκεις σε μπελάδες“. Τα λόγια του την πληγώνουν γιατί ξέρω ότι σε ένα βαθμό έχει δίκιο.

“Έχεις σκεφτεί μήπως ότι και εγώ κι αυτός θέλουμε να αλλάξουμε αλλά δεν μπορούμε; Είναι δύσκολο να αλλάξεις γιατί φοβάσαι το μετά. Το άγνωστο πάντα φέρνει φόβο” του λέει αλλά υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να μην πει άλλα ψέματα και την επόμενη μέρα όταν τα παιδιά θα πρέπει να παρουσιαστούν μπροστά στο δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει για το αν προφυλακιστούν ή όχι λέει στην Χρύσα την αλήθεια για την κόρη της.

Αυτή, ο Νίκος και η Ειρήνη τρέχουν στην εισαγγελία την ώρα που ο Ανδρέας έχει μια πολύ δυσάρεστη συνάντηση με το σύζυγό της Νατάσσας, όταν αυτός έρχεται στο τμήμα για να δει την κόρη του η Δανάη του αποκαλύπτει ότι ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς της και εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού.

Την επόμενη μέρα πήγε να βρει τον Ανδρέα εκτός υπηρεσίας. Τον απειλεί και καταφέρνει να τον τραυματίσει με ένα μαχαίρι. Πίσω στο τμήμα ο Σπύρος καλεί τους ιατροδικαστές γεμάτος αγωνία για το πτώμα το οποίο τελικά ανήκει στο νεαρό κορίτσι που είχε εξαφανιστεί.

Κανείς όμως δεν ξέρει πώς βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του Άκη και ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει καμιά εξήγηση. Ο δικαστής λοιπόν διατάσσει την προφυλάκιση του ενώ αφήνουν τα υπόλοιπα παιδιά ελεύθερα.

Η Αγγελική συντετριμμένη ανακοινώνει στους γονείς της κοπέλας ότι η κόρη τους είναι νεκρή και ο Σταύρος την στηρίζει και υπόσχεται να την βοηθήσει να καταδικάσουν τους ενόχους.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ