Παγιδευμένοι Spoiler: Το κρυφό παιδί του Γεράσιμου

615

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτό είναι το κρυφό παιδί του Γεράσιμου.

Ο Γεράσιμος αργοπεθαίνει κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου στους τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς Παγιδευμένοι. Ο Γεράσιμος είναι βαριά άρρωστος και έχει λίγα περιθώρια ζωής για αυτό και επέστρεψε.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί τους αγαπημένους του ανθρώπους πριν φύγει από την ζωή. Χωρίς βέβαια να τους αποκαλύψει την τραγική αλήθεια. Και έχει και ένα μεγάλο συγκινητικό μυστικό.

Του προκαλεί στεναχώρια η αντίσταση του Σπύρου, αλλά θέλει και να κερδίζει, να κατακτά. Είναι έτοιμος να θυσιάσει τη ζωή του, είναι άνθρωπος που βοηθάει, που προστατεύει, που κουβαλάει ένα φοβερό παρελθόν. Ο Γεράσιμος είναι ένας ήρωας που έχει παρελθόν και με τις παρεμβάσεις του δημιουργεί το μέλλον.

Ο Γεράσιμος έχει ένα παιδί που δεν το ξέρει κανείς. Και δεν το ξέρει γιατί θέλει να το προστατέψει από το κόσμο του. Το παιδί του Γεράσιμου είναι με ειδικές ανάγκες και κάποια στιγμή θα δούμε την συγκινητική ιστορία του, όταν θα εξομολογηθεί την αλήθεια στους δικούς του.

Ο Γεράσιμος βοηθά επίσης και την Άννα μετά την δολοφονία του Άγγελου, που θα δούμε στα νέα επεισόδια. Το σενάριο αυτό έχει ασυνήθιστη δομή και βάζει το κοινό στο παιχνίδι της έρευνας. Και το μεγάλο ατού ως προς τους χαρακτήρες, πέρα από την ανατροπή της πλοκής, είναι οι ανατροπές που γίνονται μέσα τους.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ