Παγιδευμένοι: Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα μου την φέρεις πίσω ζωντανή

574

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού του λέει “Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα μου την φέρεις πίσω ζωντανή”.

Ο Δημήτρης κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εντοπίσει την Άννα γνωρίζοντας πως κάθε λεπτό που περνάει στα χέρια του μανιακού δολοφόνου η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Τελικά οι προσπάθειες του δεν πάνε χαμένες.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Η οικογένεια της Άννας αγωνιά για τη ζωή της. Η Ειρήνη λέει στον Δημήτρη “θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα μου την φέρεις πίσω ζωντανή“. Εκείνος της δίνει το λόγο του. Ωστόσο οι μέρες περνούν και νιώθει ανήμπορος.

Ξεσπάει σε κλάματα. Ο Σταύρος νιώθει υπεύθυνος γι’ αυτό που συμβαίνει και του υπόσχεται να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να βρει την αγαπημένη του. Πράγματι οι έρευνες εντείνονται και ύστερα από λίγο οι αρχές φτάνουν στο συμπέρασμα πως ο μανιακός δολοφόνος είναι ο νεαρός δημοσιογράφος με τον οποίο έχουν συνεργαστεί.

Σύμφωνα με το TV24, όμως δεν μπορούν να το αποδείξουν. Έχουν μόνο ενδείξεις. Στο μεταξύ η Άννα είναι μέσα στην αποθήκη με τους υπόλοιπους τέσσερις απαχθέντες. Την επόμενη μέρα το πρωί η δικηγόρος ξυπνάει και βλέπει έναν από τους ομήρους νεκρό και δίπλα του ένα μαχαίρι αλλά και έναν ακόμη νεοφερμένο άντρα να κείτεται αναίσθητος.

Όταν η Άννα πηγαίνει προς το μέρος του συνειδητοποιεί πως πρόκειται για τον δημοσιογράφο. “Πώς βρέθηκες εσύ εδώ;” τον ρωτάει. Εκείνος της αποκαλύπτει ότι προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να εντοπίσει τον δολοφόνο.

Όταν η άλλη κρατούμενη αντιλαμβάνεται πως η Άννα και ο δημοσιογράφος γνωρίζονται γίνεται έξαλλη. “Ποια είσαι; Μαζί το έχετε σχεδιάσει όλο αυτό” της φωνάζει ουρλιάζοντας.

Τότε η Άννα την αρπάζει από το λαιμό λέγοντάς της να σταματήσει να φωνάζει διαφορετικά θα την σκοτώσει. Η κοπέλα βλέποντας την για πρώτη φορά σε αυτή την κατάσταση σταματάει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ