Πανηγυρίζουμε: Το Netflix μόλις μας έφτιαξε τη χρονιά… Για ποιο λόγο το λέμε αυτό; (vid)

390

Cobra Kai: «Έσκασε» το πρώτο trailer της 3ης σεζόν και προμηνύεται κάτι ακόμα πιο τρομερό


Το περιμέναμε πώς και πώς.

Από το καλοκαίρι που μπήκε στην πλατφόρμα με τις δύο σεζόν, είναι από τις σειρές που έχουν πάρει το μεγαλύτερο acclaim, κάτι εντυπωσιακό αν σκεφτούμε ότι ήρθε δύο χρόνια αργότερα.

Κι ενώ λοιπόν έχει περάσει πάνω από χρόνος που κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν και μείναμε με το τεράστιο cliffhanger για την πορεία του Μιγκέλ που – SPOILER ALERT – τον έριξε στο φινάλε του κύκλου ο γιος του Λόρενς από τις σκάλες του σχολείου, το Netflix δημοσιεύει το πρώτο trailer για την τρίτη σεζόν.

«Οι παλιές σχέσεις έχουν πια πεθάνει». Αυτό είναι το μότο της τρίτης σεζόν και το βλέπουμε για τα καλά με τον Λόρενς να απορρίπτει πλέον ολοκληρωτικά τα όσα έμαθε ως τέκνο του Cobra Kai mentality και θέλησε να μεταλαμπαδεύσει στους νεότερους, αφήνοντας κιόλας τη σχολή του στα χέρια του πάλαι ποτέ sensei του, του αδίστακτου Κριζ που έχει μετατρέψει τον Ιλάι σε μηχανή πολέμου και τον έχει για μπροστάρη της νέας εποχής.

Στο trailer βλέπουμε τον Μιγκέλ να έχει παραλυσία – προσωρινή ή μόνιμη δεν διευκρινίζεται – αλλά τον Λόρενς να στέκεται δίπλα του και να του εξηγεί πώς τώρα είναι που δεν θα τα παρατήσουν.

Από την άλλη, ο γιος του Λόρενς, ο Ρόμπι φαίνεται πως έχει χαθεί, έχει κρυφτεί για να γλυτώσει τις νομικές συνέπεις, μα θα κάνει ξανά την εμφάνιση του χωρίς τη χαίτη, πιο ώριμος ενδεχομένως.

Όσο για τον Λαρούσο; Η φράση προς την κόρη του «προσπαθούμε να είμαστε οι καλοί, μα για ένα πράγμα είμαι σίγουρος…Δε μπορείς να αποφεύγεις για πάντα τους δαίμονες σου» τα λέει όλα. Μεγάλο ερωτηματικό η εμφάνιση ενός sensei που βρίσκεται το ντότζο του Μιγιάγκι και εξασκεί τον Λαρούσο. Να είναι κάποιος συγγενής του; Να είναι κάποιος γιος του Μιγιάγκι που δεν τον ανέφερε ποτέ; Ίσως αυτό είναι ένα στοιχείο που θα δώσει ακόμα πιο συναρπαστική εξέλιξη στην ούτως ή άλλως καλογραμμένη πλοκή της σειράς.

Ένα είναι βέβαιο: το Netflix ξέρει σίγουρα να απογειώνει μια ήδη πολύ καλή σειρά, με το trailer να αποτελεί μια άκρως τονωτική ένεση στην ανυπομονησία για την 3η σεζόν που θα έρθει το 2021, χωρίς να υπάρχει ορισμένη ημερομηνία. Το Netflix πάντως σπανίως κυκλοφορεί trailer παραπάνω από μήνα από το release, οπότε αυτό σημαίνει πως δεν απέχουμε πολύ.

Cobra Kai: Season 3 | Official Trailer | Netflix

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ