Πανικός στο OPEN με τους Ράδιο Αρβύλα – Πανζουρλισμός στο κανάλι (Video + pics)

136

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν με τη χτεσινή τους πρεμιέρα στην τηλεόραση (11/01), στις 20.00 το απόγευμα και, όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης, τους περίμεναν πολλοί τηλεθεατές.

Παράλληλα, δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου. Τα ποσοστά του δυναμικού κοινού μιλάνε από μόνα τους για τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών.

Πανικός επικρατεί στο OPEN με τους Ράδιο Αρβύλα! Μετά από 18 περίπου μήνες τηλεοπτικής απουσίας, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέστρεψαν μέσα από τη συχνότητα του OPEN με νέα και πολλά υποσχόμενη σατιρική εκπομπή.

Στην έναρξη της εκπομπής, είδαμε πρώτο να μπαίνει στο στούντιο τον Αντώνη Κανάκη ντυμένο με κοστούμι και να τραγουδά, ενώ σιγά-σιγά στο πλατό μπήκαν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης χόρεψαν με μαύρα κουστούμια μαζί με τους συνεργάτες τους, ερμηνεύοντας το “I will survive” σε μία δική τους, ξεκαρδιστική εκδοχή.

Ράδιο Αρβύλα: “Σάρωσε” η πρεμιέρα τους σε νούμερα τηλεθέασης
Η «μάχη» της τηλεθέασης απέναντι στα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ και του Star, αλλά και στα προγράμματα του υπόλοιπου ανταγωνισμού, αποδείχθηκε για εκείνους μία σχετικά εύκολη υπόθεση, ήδη την πρώτη μέρα, αφού, η χτεσινή πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα σημείωσε ποσοστό 22,7% στο δυναμικό κοινό και 16,8% στο γενικό σύνολο.

Η εκπομπή πέρασε με ευκολία πάνω από όλους τους αντιπάλους της ζώνης, φτάνοντας σε τέταρτο έως και το 26,9%

Το καλωσόρισμα του Twitter στους Ράδιο Αρβύλα
Η επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” στην τηλεόραση, δεν μπορούσε, φυσικά, να μη γίνει πρώτο θέμα και στο Twitter, με τους χρήστες της πλατφόρμας να υποδέχονται με μεγάλη χαρά την παλιά αγαπημένη τους συνήθεια και κάνοντας σχετικά tweets:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ