Πασχάλης Τσαρούχας: Είμαι παλιός άνδρας – Όχι παλιάς κοπής

40

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στο «Mega καλημέρα» για τα κοινά σημεία που έχει με τον Στάθη στη «Γη της ελιάς», την προσωπική γοητεία και την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι.

Ο Στάθης, κατά κόσμος Πασχάλης Τσαρούχας, είναι ο ήρωας της «Γης της ελιάς» με τις περισσότερες θαυμάστριες. Παρά τα λάθη του σε σχέση με τα παιδιά του και την Ιουλία, οι θεατές της σειράς μοιάζουν πρόθυμοι να του συγχωρήσουν τα πάντα.

«Είδα έναν καλό άνθρωπο διαβάζοντας το σενάριο. Είδα έναν άνθρωπο τυραννισμένο από τη γυναίκα του, από τον γάμο του» είπε για τον Στάθη ο Πασχάλης Τσαρούχας σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων μιλώντας στην συνεργάτιδα του «Mega καλημέρα».

Σε σχέση με τον Στάθη βρίσκει ότι, παρά τα χαρακτηριστικά που μοιράζονται, ο ίδιος έχει σταθεί πιο τυχερός. «Εγώ δεν έχε υπάρξει τυραννισμένος στον γάμο μου αλλά νομίζω ότι στο τέλος είμαι ένας καλός άνθρωπος. Εργατικός, φιλότιμος, φίλος. Μπεσαλής, κιμπάρης που λένε. Τα έχω αυτά τα πράγματα. Είμαι παλιός άνδρας. Όχι παλιάς κοπής, παλιός. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει πάμε για καφέ και θα κάθομαι τρεις ώρες σε μια καφετέρια. Πάντα έχω κάτι να κάνω».

Τη δουλειά του την αγαπά αλλά όχι υπέρμετρα. «Πάντα φρόντιζα υποσυνείδητα -το συνειδητοποιώ όσο μεγαλώνω- να μην αισθάνομαι συναισθηματικά εξαρτημένος από τη δουλειά μου. Δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μου η δουλειά μου. Το σημαντικότερο πράγμα, απ’ όταν γεννήθηκαν, είναι τα παιδιά μου».

Ένιωσε ποτέ «γόης» στα πρώτα του βήματα; «Δεν ξέρω πως να το απαντήσω αυτό. Αισθανόμουν ότι είχα πέραση. Είχα ζήτηση. Αλλά επίσης ήξερα ότι ήταν ένα πράγμα που είχε ημερομηνία λήξης, με την έννοια ότι θα έβγαινε ένα άλλο παιδί μετά από μένα, κι άλλο κι άλλο. Και το να έχεις ζήτηση είναι θέμα μόδας και όχι ουσίας».

Γάμο δεν βλέπει στο άμεσο μέλλον του. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο καλά, να μοιράζεσαι πράγματα. Αυτή την εποχή είμαι ήσυχος» λέει ο Πασχάλης Τσαρούχας για την προσωπική του ζωή. Η ζωή του Στάθη στην «Γη της ελιάς» είναι άλλο κεφάλαιο και θα δούμε εκεί ποια θα είναι η εξέλιξη στη σχέση του με την Ιουλία που -το ξέρουμε όλοι- θα αναστηθεί στα επόμενα επεισόδια.

Τέλος, η συνεργάτιδα του «Mega καλημέρα» ζήτησε από τον ηθοποιό και πρόεδρο του πειθαρχικού του ΣΕΗ ένα σχόλιο για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι.

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντησή του. Για να συμπληρώσει στη συνέχει ότι εκκρεμούν ακόμα μηνήσεις και αγωγές.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πασχάλης Τσαρούχας: «Είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ