Ποια ηθοποιός από το Σασμό μπαίνει στο Τρίτο Στεφάνι

224

Η επιτυχημένη παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Παλλάς, με μία νέα προσθήκη.

Μία αγαπημένη ηθοποιός που απολαμβάνουμε αυτή την περίοδο στη σειρά του ALPHA, Σασμός, ετοιμάζεται να προστεθεί στον θίασο της παράστασης Το Τρίτο Στεφάνι σε βασικό ρόλο.

Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη νέα δραματική σειρά Σασμός και θα παίζει επίσης στο Τρίτο Στεφάνι από τον χειμώνα είναι η Νεκταρία Γιαννουδάκη. Η ηθοποιός στο Σασμό υποδύεται τη μητέρα της Στέλλας (Ευγενία Σαμαρά) – της αρραβωνιαστικιάς του Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) – μία ψυχαναλύτρια και μία αυστηρή γυναίκα με καταγωγή από την Αθήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο Τρίτο Στεφάνι, η Νεκταρία Γιαννουδάκη θα υποδυθεί τη μητέρα της Νίνας, που υποδύεται η Μαρία Κίτσου, αλλά και τη θεία Κατίγκω.

Το best-seller μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με την Μαρία Καβογιάννη και την Μαρία Κίτσου, επιστρέφει δυναμικά και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι ήταν η μεγαλύτερη παραγωγή που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία και πρόλαβε να παρουσιαστεί μόνο για 13 sold–out παραστάσεις.

Η παράσταση Το Τρίτο Στεφάνι

Η μεγάλη παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών παρουσιάζεται σε ολοκαίνουργια διασκευή των Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη & Νίκου Μανουσάκη, που αναδεικνύει τις αφηγηματικές αρετές και την ποίηση του μυθιστορήματος, σεβόμενη την πρόθεση του συγγραφέα για μια ιστορία που, όπως και η ζωή, ανοίγει και κλείνει σαν κύκλος. Ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

Το Τρίτο Στεφάνι επικεντρώνεται στην Εκάβη και τη Νίνα, οι οποίες αγαπιούνται, ψυχραίνονται, μιλούν ακατάπαυστα, και σιωπούν μόνο μπροστά σ᾽ αυτό που τις υπερβαίνει, που όλους μας υπερβαίνει, και κουβαλούν πάντα το όμορφο και παράξενο φορτίο της πατρίδας που τις γέννησε. Μία παράσταση υπερπαραγωγή που αφήνει μία γλυκόπικρη αίσθηση!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ