Ποια «Τόλμη και Γοητεία»; Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» το χάος!

114

Κι εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα στις «Άγριες Μέλισσες», γελιέσαι, αφού έρχονται κάτι επεισόδια σαν το χθεσινό που σε κάνουν να αναφωνήσεις: «Ποια Τόλμη και Γοητεία»; Εδώ, σε μας, γίνεται το έλα να δεις!

Και τι δεν είχε το χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του Antenna «Άγριες Μέλισσες». Από πού να ξεκινήσουμε…

Κεφάλαιο Μελέτης:
Μπορεί να είναι φονιάς, μπορεί να είναι χασισέμπορος, αλλά πιστεύει στο σεξ με αισθήματα! Γιατί όταν ο Κωνσταντής του πρότεινε – χθες – να «περάσουν» καλά με τα κορίτσια της Τρούμπας, αρνήθηκε, λέγοντας πως το σεξ για εκείνον θέλει συναίσθημα. Το είδαμε κι αυτό! Πάντως η ατάκα του Κωνσταντή: «τον μικρό Μελέτη να προσέχεις», με την αντίστοιχη κίνηση χεριού ξάφνιασε πολύ κι όχι τίποτα άλλο δεν ήταν και περασμένα μεσάνυχτα…

Κεφάλαιο Κωνσταντής:
Δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε τη Δρόσω να λικνίζεται στο ρυθμό της μουσικής τη στιγμή που ερμήνευε το τραγούδι της στο καμπαρέ. Πού να φανταζόταν, τότε, στη βρύση του χωριού τους, όταν της έλεγε γλυκόλογα κι εκείνη κοκκίνιζε, ότι θα ήταν η σειρά του ν’ αλλάξει χρώμα. Έχει ο καιρός γυρίσματα Κωνσταντή. Και πού να μάθεις – οσονούπω θα γίνει κι αυτό – ότι η Δροσούλα, η άβγαλτη, αθώα περιστέρα έχει και παιδί!!!

Κεφάλαιο Ελένη:
Η μαύρη λίστα της Σταμίρη:

Σέργιος νεκρός

Γιάννος νεκρός

Θωμάς νεκρός

Θεοδοσία νεκρή

Φωτεινή νεκρή

Και η ζωή συνεχίζεται!

Κεφάλαιο Δρόσω:
Στο αυτόφωρο η Δρόσω για πορνεία. Εντάξει, θα μου πεις, εδώ πήγε με τον άνδρα της αδερφής της, αυτό σε πείραξε; Σωστό κι αυτό.

Κεφάλαιο Ασημίνα:
Έδωσε δυο λεπτά διορία στον Μπάμπη να εξαφανιστεί από το σπίτι γιατί ήθελε να μείνει μόνη. Στο ένα λεπτό τα πίνανε παρέα!

Ο κυρ Γιώργης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών, έλεγε πως οι λεύκες που είχε φυτέψει, μία για την καθεμία, θα έφερνε τύχη στις ζωές τους. Φως φανάρι!!! Η Ελένη φόνισσα, δραπέτης και καταζητούμενη! Η Δρόσω στην πορνεία! Η Ασημίνα αλκοολική!

Ποια «Τόλμη και Γοητεία»; Οι δικές μας σειρές προβάλλο