Πρόταση γάμου στις 8 Λέξεις – Αδιανόητο το σημερινό επεισόδιο (31/3)

877

Η εξέλιξη πριν παιχτεί σήμερα στον ΣΚΑΙ

Μια πρόταση γάμου έρχεται να ανατρέψει τα πάντα στις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις. Τι θα συμβεί στο επεισόδιο 222, σήμερα 31/3;

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η Κατερίνα χρησιμοποίησε κρυφά την πιστωτική του και ξεσπάει. – δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη. Ωστόσο, σήμερα η εξέλιξη θα ξαφνιάσει τους πάντες.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 222
Η τιμωρία του Μιλτιάδη στην Κατερίνα, επειδή του έκλεψε και του υπερχρέωσε την πιστωτική κάρτα, θα καταρρακώσει την Κατερίνα, αφού είναι ότι χειρότερο για την ψυχολογία της. Η Σμαράγδα και ο Σίμος κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να απεξαρτηθούν από τον τζόγο, αλλά η Σμαράγδα είναι ήδη στην άκρη του γκρεμού σε ότι αφορά τη δουλειά της, αφού έχει αφήσει απλήρωτες τις μοδίστρες του ατελιέ.

Η πρόταση γάμου
Ο Μιχαήλ κάνει μια τελευταία προσπάθεια να προσεγγίσει την Ρωξάνη και της υπόσχεται να πάνε μαζί με το παιδί ένα ταξίδι στην Disneyland. Παράλληλα, η Εύα ανησυχεί όλο και περισσότερο για τη Ρωξάνη, εξαιτίας της συμπεριφοράς της. Η Τζουλιάνα «φυλακισμένη» ακόμα στο σπίτι του Σωτήρη, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να το σκάσει, ενώ η Ναυσικά έχει πλέον απελπιστεί και προσπαθώντας να βρει παρηγοριά, έρχεται πιο κοντά με τον Μάρκο. Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στη Βικτώρια και ο Μάρκος δέχεται μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του, που τον αφήνει άναυδο!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ