Σαρλίζ Θερόν: Μίλησε ανοιχτά για το φύλο του παιδιού της – Το τραγικό της παρελθόν!

172

Σάλο έχει προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε η Σαρλίζ Θερόν στην Daily Mail, όπου εξηγεί για πρώτη φορά γιατί ντύνει τον υιοθετημένο της γιο, ονόματι Τζάκσον, με φουστάνια και μιλάει για το πρότυπο της, τη μητέρα της, που σκότωσε τον δυνάστη πατέρα της σε αυτοάμυνα.

Το 2012 η Σαρλίζ Θερόν υιοθέτησε ένα αγοράκι, το οποίο ονόμασε Τζάκσον, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η Χολιγουντιανή ηθοποιός ντύνει τον γιο της με φούστες και φουστάνια, κάτι που έχει κεντρίσει την προσοχή. Η υπόθεση του φύλου του εφτάχρονου Τζάκσον, του μεγαλύτερου παιδιού της Θερόν, έχει απασχολήσει εκτενώς τον διεθνή Τύπο.

Ο 7χρονος Τζάκσον, σε δημόσιες εμφανίσεις με την μητέρα του, φοράει φούστες, φουστάνια, ενώ τα μακριά του μαλλιά είναι συνήθως πλεγμένα σε πλεξούδες, κάτι που φανερώνει ότι η ηθοποιός τον μεγαλώνει ως κορίτσι.

Για πρώτη φορά η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτει γιατί ντύνει τον υιοθετημένο Τζάκσον με φουστάνια.

«Ναι, κι εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: «Δεν είμαι αγόρι». Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, σαν κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να ανθίζουν στη ζωή. Γεννήθηκαν αυτές που είναι, και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς να εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Η δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ότι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν να γίνουν. Θα κάνω κάθε τι που περνάει από το χέρι μου ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε η Θερόν σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου της Daily Mail.

H γοητευτική σταρ δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει «εκπτώσεις» και «συμβιβασμούς» όσον αφορά στην ευτυχία των παιδιών της και στο να λέει την αλήθεια για αυτά.

Όπως εξηγεί η Θερόν, ο τρόπος που μεγάλωσε, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, και το παράδειγμα της μητέρας της, Γκέρντα, την έμαθαν να αντιμετωπίζει με ευθύτητα και ειλικρίνεια τη ζωή.

Πριν γίνει διάσημη, η Σαρλίζ Θερόν μεγάλωσε δύσκολα σε ένα φτωχικό αγρόκτημα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και συνήθιζε να αντιμετωπίζει βίαια την ίδια και τη μητέρα της.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ο πατέρας της αποπειράθηκε να σκοτώσει τη γυναίκα του και την 15χρονη Σαρλίζ με όπλο, έπειτα από μεθύσι. Η μητέρα της Θερόν κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και να τον πυροβολήσει θανάσιμα μπροστά στην κόρη τους.

Σημειώνεται πως ο θάνατος αποφάνθηκε ως «αυτοάμυνα» από το δικαστήριο.

«Η μητέρα μου ευθύνεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζω πλέον τη ζωή. Μεγάλωσα σε ένα μέρος όπου ο κόσμος έλεγε μισές αλήθειες και ψέματα, όπου άκουγες μόνο ψιθύρους και κανείς δεν έλεγε τίποτα ξεκάθαρα. Η μητέρα μου με έμαθε να μην είμαι έτσι. Μου έμαθε να μιλάω ανοιχτά. Πρέπει να είσαι σε θέση να πεις, όταν τελειώσει αυτή η ζωή, ότι έζησες την αλήθεια σου. Τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να προκύψει από αυτό», εξηγεί η 43χρονη σήμερα Θερόν.

Η Θερόν είχε μιλήσει πρώτη φορά γι’ αυτό το 2004 σε συνέντευξη στο ABC, παραδεχόμενη πως της πήρε χρόνια για να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε συμβεί. «Δεν μπορούσα να το χωνέψω. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως τέτοια γεγονότα, θα μπορούσαν ποτέ να συμβούν στον ίδιο, πάντα νομίζεις πως αυτά συμβαίνουν στους άλλους. Τώρα πια το έχω συνειδητοποιήσει, είναι κομμάτι μου, όμως δεν είναι αυτό που καθορίζει εμένα ή τη ζωή μου…».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ