Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του Ευθύμη στη σειρά

6819

Το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη πλησιάζει, στη σειρά Σασμός.

Μπορεί ο Αντώνης να ξυπνάει από το κώμα με αμνησία, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι ο Ευθύμης θα συνεχίσει ανενόχλητος τις παρανομίες του..

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Πλέον, του έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες κάνουν τα πάντα για να τον εξοντώσουν. Ακόμη και ο Παύλος, ο καλύτερός του φίλος, παρακαλάει για να τον δει νεκρό. Η δράση του έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ο Αντώνης δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την κατάσταση… Δε θυμάται τίποτα. Την εξόντωση του Ευθύμη αναλαμβάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Μάλιστα, Μαθιός και Παύλος συμμαχούν, για να τον βγάλουν από τη μέση.

Ποιο θα είναι το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη και τι του επιφυλάσσει η μοίρα, στη σειρά Σασμός; Φαίνεται πως ως το φινάλε της σειρά, ο αδίστακτος αυτός άντρας θα έχει πληρώσει για τα φρικτά του λάθη.

Ο Αντώνης θα συνέλθει και μαζί με την Αιμιλία θα τον κλείσουν στη φυλακή. Βέβαια, δεν αποκλείεται να τον δούμε και να πεθαίνει, φέρνοντας έτσι την λύτρωση στους πρωταγωνιστές που ταλαιπώρησε…

Το μόνο σίγουρο είναι πως το τέλος της β’ σεζόν, ο Ευθύμης θα έχει πληρώσει για τις αμαρτίες και τα εγκλήματά του, με τον χειρότερο τρόπο. Η ελευθερία του θα περιοριστεί, ο κλοιός θα στενέψει και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για εκείνον..

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 101-102-103-104 ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ – ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣΜΟΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΡΓΥΡΩ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ