Σασμός: Αυτός σκοτώνει τον Νικηφόρο

829

Τραγικές στιγμές έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Σασμός» για τη Βασιλική και τον Μαθιό

καθώς σύμφωνα με το TV24 ο Αντρέας θα στήσει πλεκτάνη και ο Λάζαρος θα σκοτώσει τον Νικηφόρο.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η βεντέτα δεν έχει κοπάσει…

Ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον βιολογικό του πατέρα και ενώ αρχικά απομακρύνεται από τη μητέρα του και τον Μαθιό, στεναχωρημένος που δεν ήξερε την αλήθεια τόσο καιρό, συνειδητοποιεί τον λόγο που οδήγησε τον Μαθιό να σκοτώσει τον Στεφανή και σιγά σιγά οι τρεις τους έρχονται πιο κοντά, σαν μια κανονική οικογένεια.

Τη χαρά τους όμως που ζουν πλέον μαζί γνωρίζοντας την αλήθεια, έρχεται να καταστρέψει ένα τραγικό γεγονός. Ο Νικηφόρος όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» θέλει να προστατέψει την οικογένεια του από τον σκληρό Αντρέα που έχει έρθει στην Άνω Ποριά, παρά την επιθυμία του Μαθιού να κρατηθεί μακριά του. Έτσι ο Νικηφόρος όταν κάποια στιγμή ακούει την Καλλιόπη να λέει στον παπά Μιχάλη, ότι ο συγκρατούμενος του Βασίλη, της πήγε ένα μενταγιόν με ένα σημείωμα που έγραφε «Αν πεθάνω, να ξέρεις ότι με σκότωσε ο Παύλος» καταλαβαίνει ότι για τον Θάνατο του παππού του Βασίλη Σταματάκη φταίει ο Παύλος Βρουλάκης, -κάτι που βέβαια δεν είναι αλήθεια αφού ο Αντρέας έχει υποκινήσει την εξέλιξη αυτή- και έτσι πάει να βρει τον Παύλο.

Ο Παύλος είναι στο καφενείο μαζί με τον Αντρέα, τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο και ξαφνικά θα δουν μπροστά τους τον Νικηφόρο με όπλο να σημαδεύει τον Παύλο, αλλά η σφαίρα θα περάσει ξυστά, ενώ ο Λάζαρος θα του ρίξει μια σφαίρα από πίσω και ο Νικηφόρος θα πέσει κάτω.

Στο σημείο τυχαία θα βρεθούν ο Αστέρης με την Αργυρώ που σοκαρισμένοι δεν θα μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν μπροστά τους, ενώ λίγο αργότερα θα φτάσει εκεί και ο Μαθιός που θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και μόλις τον πάρει το ασθενοφόρο θα τρέξει να ειδοποιήσει και τη Βασιλική.

Όταν θα πάνε στο νοσοκομείο οι στιγμές θα είναι τραγικές καθώς ο Νικηφόρος λίγο πριν ξεψυχήσει θα πει «Μάνα εκείνο το ταξίδι που λέγαμε να πάμε οι τρεις μας…» και συνεχίζει «Εγώ, εσύ και ο πατέρας μου, για πάντα μαζί…» και αμέσως μετά θα αφήσει την τελευταία του πνοή λυγίζοντας τη Βασιλική που με ένα ουρλιαχτό θα ενημερώσει τον Μαθιό και την υπόλοιπη οικογένεια ότι ο Νικηφόρος έφυγε….

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ