Σασμός: Αλίνα Κωτσοβούλου: Μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω – κάτω!

439

Σασμός: Η Αλίνα Κωτσοβούλου υποδύεται την Άννα, στη νέα καθηλωτική σειρά του Alpha.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μοιράστηκε στοιχεία από την ηρωίδα που θα αναλάβει στο καστ της σειράς και τόνισε γιατί το παιδί της Θεοδώρα (Δανάη Παππά) και Μανώλης (Στρατής Χατζησταματίου) θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ιστορία.

Διαβάστε τι αποκάλυψε για τον ρόλο της!

Ο «Σασμός» προέκυψε ξαφνικά;

«Είναι μια δουλειά που συζητάγαμε καιρό με τον Κώστα Κωστόπουλο και τη Μιράντα Ρωσταντή. Αφορά στο πολύ γνωστό μυθιστόρημα του Δημήτρη Πετρουλάκη, το οποίο το’ έχει πάρει η συγγραφική ομάδα και το έχει αλλάξει ελαφρώς, καθώς τα επεισόδια είναι πολλά. Ωστόσο, ο βασικός πυρήνας είναι ίδιος».

Όπως είδαμε, είστε η Αννα!

«Ακριβώς. Η σύζυγος του Παντελή και μητέρα της Θοδώρας και του Μανώλη, οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ιστορία, ειδικά ο Μανώλης. Η ηρωίδα μου είναι μια τυπική παραδοσιακή μάνα του σήμερα στην Κρήτη. Ζει στο χωριό και έχει παντρευτεί από μικρή τον Παντελή, έναν τραχύ άνθρωπο, απότομο και νευρικό, που διατηρεί το καφενείο του χωριού. Δεν είναι βίαιος, αλλά σκληρός. Αντίθετα, εκείνη είναι πιο συγκαταβατική. Προσπαθεί να κουλαντρίζει τους πάντες και να διατηρεί τις ισορροπίες. Από τη μία έχει την κόρη της που είναι ατίθαση και από την άλλη τον γιο της, που πρέπει να βοηθήσει να βρει τον δρόμο του, αφού είναι διάνοια. Καταλαβαίνει τα πάντα η Αννα και προσπαθεί για όλους».

Έχει να διαχειριστεί τρεις διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά με τον εαυτό της τι θα γίνει;

«Δεν υπάρχει το «εγώ» στην Αννα. Είναι “τοιχωμένη” μέσα στο σπίτι και στο καφενείο. Δεν την έχει κλεισμένη ο άντρας της, απλά είναι δοσμένη στην οικογένεια της. Είναι υποστηρικτική προς όλους, κρατάει τους τύπους, αλλά έχει και το «συμφέρον» της, αφού έχουν καφενείο και θέλει ο κόσμο$ να μαζεύεται εκεί».

Η Θοδώρα έχει εμμονή με τον Πέτρο. Τι θα τη συμβουλέψει η Αννα;

«Η Θοδώρα θα ξεμπλέξει από τον Πέτρο, γιατί θα προκύψουν άλλες σχέσεις και καταστάσεις. Η Αννα θα επιχειρήσει να την τιθασεύσει και θα προσπαθήσει να έχει τον Παντελή μαλακό απέναντι της. Ξέρει ότι έχει δύο θηρία μέσα στο σπίτι και δεν θέλει να μπαίνει συνέχεια στη μέση. Η Θοδώρα ωστόσο είναι πολύ δυναμική και ανεξάρτητη, δεν τους έχει ανάγκη και δεν μπορούν να την περιορίσουν. Οπότε όταν δει ότι ξεκινάει μια σχέση, στρέφει προς εκεί για να φύγει από το σπίτι. Ενας λόγος που της δείχνει αυτή την κατεύθυνση είναι το γεγονός πως είναι απότομη προς τον αδελφό της και αυτό τη στενοχωρεί».

Υπάρχει ανταγωνισμός με την κόρη της;

«Πάνω απ’ όλα είναι μαμά και λειτουργεί με το ένστικτο. Απλώς προσπαθεί να καταλάβει γιατί είναι έτσι η κόρη της. Ακόμα δεν το έχει ανακαλύψει».

Ως προς τον γιο της πώς είναι;

«Είναι στο πλευρό του. Τον ενισχύει όπως μπορεί, τον θαυμάζει και τον βοηθάει παρόλο που του συμβαίνουν πράγματα που αυτός δεν θέλει να μοιραστεί. Εκείνος θα αρχίσει να διαπρέπει και θα φανεί πως οι κόποι τους έχουν βρει αντίκρισμα».

Η Αλίνα Κωτσοβούλου θα υποδυθεί την Άννα, μητέρα της Θοδώρας και του Μανώλη.

Είναι πολύ χαρούμενη για τον νέο αυτό ρόλο.

Και μάλιστα σε μία τόσο επιτυχημένη σειρά.

Η ίδια κάνει μικρές αλλά σημαντικές αποκαλύψεις για τον ρόλο της.

Μαζί με την τηλεοπτική της κόρη Δανάη Παππά.

Θα παίξει καθοριστικό ρόλο η ανάμειξή της στην ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ