Σασμός: Ανατροπή στην υπόθεση φέρνει νέο στοιχείο

483

Τα δεδομένα αλλάζουν στην υπόθεση για την επίθεση που δέχτηκε ο Αντώνης στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» με βάση το στοιχείο που βρίσκει η αστυνομία.

Νέο στοιχείο αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι αλλά η Βασιλική τον ενημερώνει ότι η μεταξύ τους κατάσταση θα παραμείνει η ίδια και η επιστροφή του γίνεται μόνο και μόνο για τον Νικηφόρο. Εντωμεταξύ ο Μαθιός βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και απογοητευμένος πάει στον παπά-Μιχάλη για να του εξομολογηθεί όσα έχει κάνει. Εντωμεταξύ αργότερα ο Μαθιός θα καταρρεύσει, καθώς η Βασιλική εξαφανίζεται, ενώ η Καλλιόπη και ο Αστέρης θα είναι δίπλα του.

Ταυτόχρονα, η αστυνομία συνεχίζει τις εξονυχιστικές έρευνες για την υπόθεση του πυροβολισμού που δέχτηκε ο Αντώνης την ημέρα του γάμου του με την Μαρίνα, ενώ η Σοφία αντιμετωπίζει μια πρόταση που την βάζει σε ένα σημαντικό δίλημμα.

Εντωμεταξύ η αστυνομία στην ερεύνα της, ανακαλύπτει ένα στοιχείο στο κλεμμένο αυτοκίνητο, που αφήνει άφωνους όλους, με το στοιχείο αυτό να παίζει σημαντικό ρόλο και στην εξέλιξη της σειράς, καθώς θα υπάρξουν σημαντικές συνέπειες.

Ο Αντώνης στη σειρά «Σασμός» ζητά από την Έλενα να του παραδώσει όσα στοιχεία έχει για τον Φαρμάκη, αλλά ο Ευθύμης για ακόμα μια φορά, θα βρεθεί τελικά ένα βήμα πιο μπροστά από την αστυνομία.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ