Σασμός: Αποκλειστικό – Δεν σκότωσε ο Μαθιός! Αυτός είναι ο πραγματικός δολοφόνος!

10849

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που καθημερινά καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμός»;

Δεν σκότωσε ο Μαθιός! Αυτός είναι ο πραγματικός δολοφόνος!

Το έργο πλέον δεν πάει σύμφωνα με το βιβλίο και να περιμένουμε διαφορετικά πράγματα, και περισσότερες ανατροπές από αυτές που περιμένουμε.

Ο Μαθιός είναι ένας πολύ αγαπητός χαρακτήρας στην σειρά, και από τους βασικούς χαρακτήρες.

Στο βιβλίο είναι δολοφόνος, αλλά στην σειρά αν πάει το ίδιο, αργά ή γρήγορα θα βγει από την συνέχεια της σειράς. Κάτι που τα τηλεθεατόπουλα δεν το θέλουν, γιατί αγαπάνε Μαθιό.

Μπήκαν λοιπόν δεύτερες σκέψεις στο τραπέζι όπως πρώτοι εδώ σας είχαμε ενημερώσει, να μην είναι ο Μαθιός ο δολοφόνος που όλοι νομίζουμε και θεωρούμε δεδομένο.

Σε πολλες σειρές έχουμε δει να αλλάζουν την ροή της ιστορίας ενός χαρακτήρα, για να ευχαριστηθεί το τηλεοπτικό κοινό.

Σας έχουμε καυτά νέα.

Η ιστορία του Μαθιού με την Βασιλική είναι πολύ παλαιά. Το γιατί η Βασιλική παντρεύτηκε τον Στεφανή είναι μια άλλη διαφορετική ερώτηση που θα σας την απαντήσουμε σύντομα.

Ο Νικηφόρος όμως είναι καρπός του έρωτα της Βασιλικής με τον Μαθιό.

Έτσι φυσικά εξηγείται και το μεγάλο δέσιμο που έχουν Μαθιός και Νικηφόρος. Σαν πατέρας με γιο.

Θέλει να είναι μαζί τους σαν οικογένεια ο Μαθιός, κάτι που το δείχνει συνέχεια με τον τρόπο του, αλλά και με τα αισθήματα που βγάζει για Βασιλική και Νικηφόρο.

Είναι γνωστό ότι ο Στεφανής ζήλευε υπερβολικά την Βασιλική και δεν την σεβόταν όπως θα έπρεπε. Την χτυπούσε και της φερόταν με χυδαίο τρόπο χωρίς να την σέβεται.

Αυτά ο Νικηφόρος τα έβλεπε, και και δεν μπορούσε να το δεχτεί άλλο. Δεν δεχόταν ο Στεφανής να κακομεταχειρίζεται την μητέρα του.

Ο Μαθιός βλέπει τον Νικηφόρο να σκοτώνει τον Στεφανή και το παίρνει πάνω του.

Μήπως ο Μανώλης τόσο καιρό δεν πήγε να καταθέσει για τον πραγματικό δολοφόνο, γιατί αυτό που είδε ήταν πραγματικά πολύ σοκαριστικό.

Να λοιπόν γιατί χάθηκε το σημείωμα που άφησε στην Αστυνομία ο Μανώλης και ονόμαζε τον δολοφόνο.

Θα μπορούσε πολύ απλά να στείλει και δεύτερο ή ρε αδερφέ να πάει ο ίδιος να πει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος.

Αλλά είπαμε. Δεν θέλουν τον Μαθιό δολοφόνο.

Θα το δούμε με το νέο έτος να ξετυλίγεται η λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ