Σασμός – Αποκλειστικό Βίντεο: Η Τζένη φεύγει στον Καναδά

510

Όσο ο Νικηφόρος κάνει σχέδια στη σειρά Σασμός, η Τζένη ετοιμάζεται να φύγει στον Καναδά. Οι γονείς της αποφάσισαν να την πάρουν κοντά τους, με μία καλή θέση σε ένα από τα πιο λαμπερά πανεπιστήμια να την περιμένει.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια διχάζεται. Είναι μία καλή ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά της, να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Επίσης, είναι μια αφορμή για να έρθει κοντά με τους γονείς της, ύστερα από πολλά χρόνια.

Παρόλο που έλεγε διαρκώς πως θέλει να τους ξεγράψει, μέσα της υπέφερε για την αδιαφορία τους. Της έστελναν μόνο χρήματα, αφήνοντάς τη στη γιαγιά της, πίσω στο χωριό. Θέλει να τους δει, να περάσει χρόνο μαζί τους… Η απόφαση αυτή είναι δύσκολη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο Νικηφόρος λυγίζει

Πώς να της πει όχι; Η Τζένη μιλάει για τους γονείς της στον Καναδά, με δάκρυα στα μάτια, στη σειρά Σασμός. Από τη μία την κρατάει πίσω ο εγωισμός και ο Νικηφόρος. Από την άλλη, όμως, μέσα της γνωρίζει πως αυτό είναι το πιο σωστό.

Ο κόσμος της καταρρέει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Νικηφόρος την παίρνει μία ζεστή αγκαλιά, και της ζητάει να κάνει αυτό που της λέει η καρδιά της. Να ακολουθήσει αυτό πιστεύει η ίδια πως είναι το σωστό.

Η στιγμή του αποχαιρετισμού είναι σκληρή. Το ζευγάρι χωρίζει και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, εξ αποστάσεως. Η μοναδική λύση είναι να μείνουν δυνατοί, για να καταφέρουν να πολεμήσουν τα χιλιόμετρα… Η Τζένη, μετά από λίγο καιρό, θα επιστρέψει στο χωριό της, μετανιωμένη για αυτή την απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ