Σασμός: Αποθεώθηκε στο twitter ο μπαμπάς της Στέλλας – Ποιος είναι ο Τάσος Καμαριωτάκης;

495

Αποθέωση για τον τηλεοπτικό μπαμπά της Στέλλας, Τάσο Καμαριωτάκη στο twitter.

Στο αποψινό επεισόδιο είδαμε την Στέλλα να αποκαλύπτει στους γονείς της μέσα από μια συγκινητική σκηνή, την απόφαση της να κρατήσει το μωρό της.

Στην ανακοίνωση της ο μπαμπάς της, λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς με το twitter όχι απλά να επικροτεί τη στάση του αλλά να τον αποθεώνει για τον τρόπο που στηρίζει την κόρη του.

Η ατάκα του δε πως αν γεννηθεί κορίτσι δεν θα χρειαστεί να πάρει το όνομα «Καλλιόπη» που του θυμίζει το στρατό, ήταν επική.

Ποιος είναι ο Τάσος Καμαριωτάκης;

Συνταξιούχος καθηγητής. ο πατέρας της Στέλλας. Καλόβολος, χιουμορίστας, του αρέσει να πειράζει με πλάγιο τρόπο την αυταρχική του σύζυγο, τη Σοφία, την οποία αγαπά. Φυσικά εκείνη έχει το πάνω χέρι και τον καταπιέζει, αλλά ο Τάσος έχει τον τρόπο του να το προσπερνάει. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη του Στέλλα.

Ο Σπύρος Σαραφιανός πρόσφατα αποκάλυψε πως αυτή η σκηνή ήταν καρμική για εκείνον καθώς ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς.

«Έπεσε αυτό το επεισόδιο στον Σασμό με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, που περιμένω το εγγονάκι μου, με την περίοδο που περιμένω το δικό μου παιδί. Τον Δεκέμβρη περιμένω το δικό μου παιδί. Για μένα είναι μεγάλη συγκίνηση, γιατί από τις 8 Δεκέμβρη θα αποκτήσουμε το παιδί μας. Οπότε όλη αυτή η εικόνα ήρθε στο μυαλό μου και με συγκίνησε. Είναι το πρώτο μας παιδάκι», αποκάλυψε

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ