Σασμός: Αστέρης και Μαθιός εκβιάζουν την μάνα τους

534

Αστέρης και Μαθιός δίνουν τελεσίγραφο στην μάνα τους…

Σασμός: Αστέρης και Μαθιός εκβιάζουν συναισθηματικά την Καλλιόπη

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η πρώτη επίσκεψη του Πετράκη στο σπίτι της Καλλιόπης φέρνει νέες ανατροπές. Εκείνη θέλει να γνωρίσει καλύτερα το πρώτο της εγγόνι και ζητάει από την Αργυρώ και τον γιο της κάτι που τους φέρνει σε άβολη θέση. Θέλει να μείνει το παιδί στο σπίτι της για να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του.

Όμως, η Αργυρώ Αρνείται να συμβεί κάτι τέτοιο και ο Αστέρης που «διαβάζει» την αντίδραση της της ζητάει να μείνει κι εκείνη στο σπίτι της μάνας του. Βέβαια, η καπετάνισσα δεν δέχεται να κοιμηθεί στο σπίτι της μια Βρουλάκαινα, με αποτέλεσμα να μαλώσει με τον Αστέρη, αλλά και με την Αργυρώ.

Εκείνοι προσπαθούν να της δώσουν να καταλάβει πως η ψυχολογία του παιδιού είναι ευαίσθητη, αλλά η Καλλιόπη δεν παίρνει από λόγια. Της εξηγήσουν ότι ο παιδοψυχολόγος τους τόνισε πως χρειάζεται σταθερό περιβάλλον, καθώς είναι ένα παιδί που έχει συνεχώς αλλαγές στη ζωή του…

Από τα Γιάννενα βρέθηκε στο νησί, ενώ ο Σταύρος που γνώρισε για πατέρα του, πλέον έχει φύγει από την καθημερινότητα του και τώρα πρέπει να συνηθίσει την παρουσία του Αστέρη. Άρα δεν πρέπει να αλλάζει περιβάλλον και να μπαίνουν νέα πρόσωπα στη ζωή του γιατί είναι ήδη πολύ μπερδεμένος.

Η Καλλιόπη μπορεί να ακούει με προσοχή όσα της λένε, αλλά δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο εγγονός της μεγαλώνει δίπλα στους Βρουλάκηδες. Ο Αστέρης και ο Μαθιός βλέποντας να είναι συνεχώς αρνητική σε ότι της λένε δεν ξέρουν τι να κάνουν. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, παίρνουν μία απόφαση που θα σκάσει σαν βόμβα στο σπίτι τους.

Της ξεκαθαρίζουν ότι αν δεν αλλάξει συμπεριφορά, θα φύγουν από το σπίτι και από την ζωή της και δεν θα ξαναδεί ούτε τον Πετράκη. Οι Σταματάκηδες πιστεύουν πως αυτή η «απειλή» ίσως την βάλει σε σκέψεις και τελικά φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ