Σασμός: Αστέρης και Σταύρος γίνονται φίλοι – Το κρυφό σχέδιο

1216

Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Σταύρο και οι δυο τους γίνονται πολύ καλοί φίλοι, στο «Σασμό», χωρίς φυσικά να το γνωρίζει η Αργυρώ. Πώς προκύπτει αυτή η παράδοξη φιλία;

Όλα ξεκινούν όταν η Αργυρώ κι ο Σταύρος εγκαθίστανται μόνιμα στην Κρήτη. Το ζευγάρι παρέα με τον μικρό Πέτρο αποφασίζουν να επιστρέψουν πίσω στο χωριό και να χτίσουν εκεί τη ζωή τους.

Η Αργυρώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Βέβαια, δε θέλει ούτε στιγμή να αντικρίσει τον Αστέρη. Για τον λόγο αυτό, κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να μην τον πετύχει πουθενά.

Ο Σταύρος από την άλλη αρχίζει και αντιλαμβάνεται ότι είναι πολλά τα φαντάσματα στο χωριό και τότε είναι που συνειδητοποιεί ότι ίσως έκαναν ένα από το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τους. Τώρα, όμως, ό,τι έγινε έγινε και δεν μπορούν να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν.

Ο Αστέρης παραμονεύει σε κάθε γωνιά και θέλει να προσεγγίσει με κάποιον τρόπο την Αργυρώ. Τελείως τυχαία θα πέσει πάνω στον Σταύρο και φυσικά θα του αποκρύψει την πραγματική του ταυτότητα. Έτσι, θέτει σε εφαρμογή το μυστικό σχέδιό του.

Αυτό είναι να τον γνωρίσει καλύτερα, να μάθει ποιος είναι και γιατί η Αργυρώ αποφάσισε να μοιραστεί μαζί του τη ζωή της και να μεγαλώσουν μαζί ένα παιδί. Ο Σταύρος είναι ανυποψίαστος και δεν έχει ιδέα ποιον έχει μπροστά του.

Την στιγμή, λοιπόν, που ο Αστέρης έχει ένα σχέδιο στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο Σταύρος αισθάνεται ότι αποκτά σιγά σιγά έναν φίλο, στο «Σασμό». Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ όταν μάθει ότι ο φονιάς του αδερφού της και πρώην σύντροφός της έχει πλησιάσει τον νυν;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ