Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο πριν αυτό προβληθεί στην τηλεόραση

646

Με νέο επεισόδιο έρχεται το βράδυ της Τρίτης ο «Σασμός» και ο Alpha έδωσε στη δημοσιότητα το απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου που η Αργυρώ ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν επειδή ο πατέρας του σκότωσε τον δικό της.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 7
Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται! Η εκρηκτική ατμόσφαιρα μεταξύ τους καταλήγει στο να κάνουν παθιασμένα έρωτα στην παραλία. Όμως η Αργυρώ, μη μπορώντας πια να αντιμετωπίσει την ενοχή, ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν γιατί δεν μπορεί να αφήσει πίσω της το παρελθόν, όλα όσα τους χωρίζουν που δυστυχώς είναι πολλά κι αποφασίζει να φύγει για την Αυστραλία. Η Μαρίνα εξομολογείται έτοιμη να καταρρεύσει στη γιαγιά Ειρήνη το φόβο της πως δεν θα την ξαναδεί ποτέ, ενώ ο Πέτρος σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια, πάει την Αργυρώ στο κτήμα τους , όπου και οι δυο βυθίζονται στις αναμνήσεις από τον αδικοχαμένο τους πατέρα.

Στο μεταξύ ο Αστέρης βρίσκει στον Μαθιό το στήριγμα που χρειαζόταν στην απόφασή του να διαλύσει τον αρραβώνα του. Η Καλλιόπη, όμως, του ασκεί ασφυκτική πίεση να απαντήσει για να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Στέλλα. Στο μεταξύ μια τσιγγάνα που εμφανίζεται με τον άντρα της στο χωριό δέχεται τη βοήθεια της Βασιλικής και της προτείνει να της πει τη μοίρα. Όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει φεύγει ταραγμένη… Έχει δει στο χέρι της αίμα… Πολύ αίμα!

Δείτε το sneak preview ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ