Σασμός – Διαλυμένος ο Μανόλης: «Έκανα ένα φρικτό λάθος»

844

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί ο Μανόλης, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Ένας τσακωμός του με την Κλαίρη, θα είναι αρκετός για να τον βάλει σε σκέψεις. Η σχέση τους θα σκεπαστεί από μαύρα σύννεφα, με τη νεαρή ηρωίδα να φεύγει από τη ζωή του…

Ο Μανόλης, θέλοντας να αφοσιωθεί στις σπουδές του, αγνοεί τις συμβουλές της αγαπημένης του. Ο Αμερικάνος ομολόγησε πως δεν είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και ο φάκελος ανοίγει ξανά.

Η Κλαίρη θεωρεί πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να μιλήσει ο αγαπημένος της. Πρέπει να αποκαλύψει όλα όσα είδε εκείνη τη μέρα, για να καταφέρει, επιτέλους, να πάρει μία μεγάλη ανάσα.

Ο Μανόλης δε θέλει να μπει ξανά σε αυτή την δύσκολη διαδικασία, στη σειρά Σασμός. Η Κλαίρη τον πιέζει και οι δυο τους συγκρούονται άσχημα. Τότε, η Κλαίρη αποφασίζει να φύγει πρώτη από αυτή τη σχέση, τονίζοντας πως έχει κουραστεί ψυχολογικά.

Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι δύσκολες για τον Μανόλη. Πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως δεν έπρεπε να αφήσει την Κλαίρη να φύγει από κοντά του. Πώς θα καταφέρει να προσεγγίσει ξανά την αγαπημένη του; Μήπως ήρθε η μεγάλη στιγμή των αποκαλύψεων; Η Κλαίρη δείχνει πιστή στις απόψεις της και δεν υποχωρεί εύκολα.. Ο Μανόλης πρέπει να δει την αλήθεια κατάματα και να μιλήσει για όσα είδε στο βουνό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ