Σασμός: Εγκαταλείπει οριστικά το χωριό η Βασιλική

854

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού εγκαταλείπει οριστικά το χωριό η Βασιλική.

Αρχικά ο Μαθιός θα νομίζει ότι η Βασιλική έφυγε για να πάει στο ξενοδοχείο για δουλειά, ωστόσο εκείνη δεν θα απαντάει στις κλήσεις του. Το μυαλό του όμως δεν θα πάει στο κακό. Στο μεταξύ η Καλλιόπη θα πάει στο ξενοδοχείο για να της μιλήσει εκεί.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Αργυρώ θα της πει ότι η Βασιλική κάλεσε νωρίτερα στο τηλέφωνο και είπε πως δεν θα έρθει γιατί αισθάνεται άρρωστη. Από εκείνη τη στιγμή όλα θα αλλάξουν ρότα.

“Μαθιό που είναι η γυναίκα σου; Στο ξενοδοχείο πάντως δεν είναι, κάλεσε πριν και είπε ότι δεν θα έρθει γιατί είναι άρρωστη. Είσαι σίγουρος κοπέλι μου πώς χθες το βράδυ ήταν καλά;” θα τον ρωτήσει η καπετάνισσα και κρύος ιδρώτας θα αρχίσει να τον λούζει.

Θα τρέξει στο σπίτι και με έκπληξη θα δει τα πράγματα της να λείπουν όπως και η βαλίτσα της. Οι κλήσεις στο κινητό της θα αρχίσουν να αυξάνονται ενώ γρήγορα θα κινητοποιηθεί και ο Νικηφόρος που θα λάβει στο κινητό του μήνυμα από τη μητέρα του που του εξηγεί.

“Θέλω λίγο χρόνο να μείνω μόνη μου, θα μιλάμε τηλεφωνικά“. Όπως θα γίνει γνωστό η Βασιλική θα φιλοξενηθεί στο σπίτι μιας ξαδέρφη της στη Σητεία ένα μέρος μακριά από όλους και από όλα όσα την έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα.

Μαθιός, Νικηφόρος, Καλλιόπη, Αστέρης και Αργυρώ θα αρχίσουν να την ψάχνουν μανιωδώς. Το πρώτο πράγμα που θα θέλουν να μάθουν θα είναι αν είναι καλά στην υγεία της φυσικά.

Τελικά εκείνη θα επικοινωνήσει με τη Στέλλα στην οποία και θα πει να σταματήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου προσωρινά γεγονός που θα φέρει χαμόγελα τόσο στη δικηγόρο όσο και στο Μαθιό, που θα το μάθει λίγο αργότερα.

Και πάλι όμως όλοι θα είναι εμφανώς προβληματισμένοι αφού δεν έχει λογική το να σταμάτα το διαζύγιο αλλά την επόμενη στιγμή να εξαφανίζεται από προσώπου γης.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ