Σασμός: Ένας νέος ήρωας σκορπά τον τρόμο

796

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ένας νέος ήρωας σκορπά τον τρόμο.

Στον Σασμό η Νάντια προσπαθεί να συνέλθει από την αποκάλυψη της αλήθειας όσον αφορά τους γονείς της. Και το σοκ της γίνεται ακόμη μεγαλύτερο όταν την ακολουθεί ο πατριός της. Πρόκειται για έναν άνθρωπο αδίστακτο που κυριεύεται από τη μανία να κατακτήσει χρήματα, αδιαφορώντας για το αν καταστρέφει τους γύρω του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Όλα δείχνουν ότι η Νάντια δεν έχει μεγαλώσει με πατρική αγάπη, αφού ο πατριός της είναι αυστηρός και αδίστακτος. Και μάλιστα αποφασισμένος να συνεχίσει να κάνει κόλαση τη ζωή της, αρκεί να καρπωθεί αρκετά χρήματα.

Ο Γιώργης (θα τον υποδυθεί ο Θοδωρής Προκοπίου) είναι πολύ ένας περίεργος άντρας, που εισβάλλει στην οικογένεια των Σταματάκηδων και είναι αποφασισμένος να σπείρει τον πανικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Γιώργης είναι ένας σκληρός και άκαρδος βοσκός. Μπορεί να είναι δίπλα στη Νάντια από παιδί, αλλά ποτέ δεν την αγάπησε πραγματικά, ποτέ δεν την είδε σαν δικό του παιδί.

Και τώρα συνεχίζει να κάνει τη ζωή της κόλαση αφού τη βλέπει ως το πλέον κατάλληλο μέσο, προκειμένου να γεμίσει τις τσέπες του. Αυτό είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει και είναι τόσο αδίστακτος που δεν θα κάνει ούτε μισό βήμα πίσω, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Η Νάντια σε νεαρή ηλικία κατάφερε να το σκάσει από κοντά του. Πήγε στο Ρέθυμνο για να ζήσει μόνη της μακριά από την αυταρχική συμπεριφορά του. Ο Γιώργης είχε σχέση με τη μητέρα της και όταν αυτή πέθανε, αρνήθηκε να μεγαλώσει το παιδί της σαν δικό του. Αλλά και η Νάντια δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί του.

Μόλις ο Γιώργης μαθαίνει ότι η νέα της οικογένεια είναι Σταματάκηδες, βρίσκει ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία να βγάλει άκοπα αρκετά λεφτά. Και αγνοεί τις συνέπειες στη σειρά του Alpha. Στριμώχνει, λοιπόν, τη Βασιλική και ξεκινά τις απειλές. Ζητάει λεφτά και σκορπά τον τρόμο στους πρωταγωνιστές και ειδικά στους Σταματάκηδες.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 101-102-103-104 ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ – ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣΜΟΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΡΓΥΡΩ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ