Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης σώζει τον Παύλο απο φόνο – Αυτοί πάνε να τον σκοτώσουν

253

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σασμός συνεχίζεται με μια μεγάλη ανατροπή καθώς ένας Σταματάκης βοηθάει έναν Βρουλάκη.

Καθηλωτικός συνεχίζεται ο Σασμός με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες παντού την ώρα που η σειρά του Alpha συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα στην τηλεθέαση.

Σασμός MEGA Spoiler: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Η διαθήκη του Άγγελου έχει αναζωπυρώσει εκ νέου τη βεντέτα Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων. Η Αργυρώ διχάζεται για το τι να κάνει όμως στο τέλος ανακοινώνει στον Αστέρη ότι αποφασίζει να κρατήσει τα κτήματα ολοκληρώνοντας έτσι την επιθυμία του Άγγελου.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σε κίνδυνο η ζωή του Νικηφόρου, κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει

Η απόφασή της αυτή όμως θα βάλει «φωτιά» στην Καλλιόπη οι οποία αρχίζει να απειλεί όποιον ευθύνεται για αυτή την κατάληξη. Με την ένταση να κορυφώνεται και τις δύο οικογένειες να συσκέπτονται για το τι να κάνουν όλο το χωριό αλλά και ο Αντώνης με την αστυνομία βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Στο μεταξύ ο Νικηφόρος στηρίζει την Καλλιόπη στη στάση της με τη Βασιλική, τον Μαθιό και τον Αστέρη να μη μπορούν να τον ελέγξουν πλέον. Λίγες μέρες αργότερα μάλιστα ο Νικηφόρος κατηγορεί ανοιχτά τον Παύλο ότι αυτός έβαλε φωτιά σπίτι των Σταματάκηδων με τον άντρα να αντιδράει και να στηρίζει πως περνούσε τυχαία και προσπάθησε να σώσει όποιον ήταν μέσα.

Σασμός: Ο Αντώνης συναντιέται κρυφά με τον Λευτέρη (video)

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σκηνές… φαρ γουέστ και ο Αστέρης σωτήρας του Παύλου
Τα ξαδέρφια των Σταματάκηδων, ο Νικολής και ο Δημητρός αποφασίζουν να αναλάβουν δράση ενάντια του Παύλου. Ωστόσο ο Νικηφόρος θα μάθει την απόφασή τους και την εκμυστηρεύεται στον Μαθιό και τον Αστέρη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο δεύτερος θα ενημερώσει τον Αντώνη και όλοι μαζί πηγαίνουν στα κτήματα των Βρουλάκηδων όπου ο Νικολής με τον Δημητρό έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν την περιουσία τους.

Σασμός Spoiler: Άγρια συμπλοκή – Οι Σταματάκηδες στη φυλακή

Φτάνοντας όμως ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Αστέρης έντρομος βλέπει τον Δημητρό να σημαδεύει με το όπλο τον πεσμένο Παύλο. Τρέχει χωρίς δεύτερη σκέψη και ρίχνεται πάνω στον ξάδερφό του σώζοντας τη ζωή του σοκαρισμένου Παύλου που δε μπορεί να πιστέψει ότι μόλις τον έσωσε ένας Σταματάκης.

Ο Αντώνης συλλαμβάνει τα αδέρφια ενώ ο Μαθιός θα προλάβει τη ζημιά στα κτήματα των Βρουλάκηδων.
Σασμός | Τετάρτη 21:00

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ