Σασμός: Έρχεται στην Κρήτη για να πάρει πίσω το αίμα του αδερφού της!

520

Η Εύα φτάνει στην Κρήτη για να πάρει πίσω το αίμα του αδερφού της…

Ανατροπές και εκπλήξεις…

Ανατροπές και εκπλήξεις αναμένονται στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς “Σασμός”, φέρνοντας νέα πρόσωπα που θα αναστατώσουν τη ζωή των ηρώων.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει η παραγωγή, ένα από τα νέα πρόσωπα είναι ο Αντρέας Βρουλάκης (Βασίλη Μπισμπίκη). Εκτός αυτού, υπάρχει ένας νέος μυστηριώδες χαρακτήρας. Μια γυναίκα αράχνη, που έρχεται στην Κρήτη και φέρνει αναταραχές και ανατροπές. Παρά τις συζητήσεις που έχουν γίνει με διάφορες ηθοποιούς, όπως η Χαρά Μάτα Γιαννάτου και η Κλειώ Δανάη Οθωναίου, δεν έχει ληφθεί ακόμα τελική απόφαση για το ποια ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο της Εύας.

Η Εύα είναι η αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, που δόθηκε για υιοθεσία όταν ήταν μωρό. Παρόλο που δεν μεγάλωσαν μαζί, η Εύα πάντα τον λάτρευε και διατηρούσε στενή σχέση μαζί του. Μετά την απροσδόκητη εξαφάνιση του Ευθύμη, η Εύα είναι πεπεισμένη ότι κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή. Με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια, φτάνει στην Κρήτη και αποφασίζει να αναλάβει τον έλεγχο της περιουσίας και των επιχειρήσεων του αδερφού της. Πέραν αυτού, έχει αποφασίσει να εντοπίσει τον υπεύθυνο για τον θάνατο του.

Στην προσπάθειά της, έρχεται σε επαφή με τον Παύλο και τον παπά Μιχάλη, παρακαλώντας τους να μην αποκαλύψουν την ταυτότητά της. Όμως, η αποφασιστικότητα της και οι πραγματικές της προθέσεις αρχίζουν να ανησυχούν τον Παύλο, που είναι ο ίδιος υπαίτιος για τον θάνατο του Ευθύμη. Η Εύα, διψασμένη για εκδίκηση, αναζητά απαντήσεις και ανακαλύπτει ότι ο αδερφός της διέθεσε ένα μέρος της περιουσίας του σε μία δικηγόρο, την Στέλλα.

Αυτή η απρόσμενη εξέλιξη προξενεί σύγχυση στην Εύα, και ξεκινά μια έρευνα για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τη Στέλλα. Καθώς παραμένει στην Άνω Ποριά, συναντά τον Αντρέα Βρουλάκη, ένα νέο πρόσωπο στην περιοχή, που εντυπωσιάζεται από την παρουσία της.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ