Σασμός: Έρχονται χαρές για την οικογένεια Αγγελάκη

435

Οι Αγγελάκηδες μένουν άφωνοι από τις αποκαλύψεις, αλλά στο τέλος της συνάντησης τους είναι όλοι χαρούμενοι…

Η Θοδώρα και ο Λευτέρης ανακοινώνουν ότι σκοπεύουν να παντρευτούν

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Αστέρης με την Αργυρώ πηγαίνουν τον Πετράκη σε παιδοψυχολόγο για να τους συμβουλέψει τι πρέπει να κάνουν για να γίνει η μετάβαση από τον έναν πατέρα στον άλλον , όμως όσα ακούνε τους προβληματίζουν. Το βέβαιο είναι ότι η Αργυρώ δεν θέλει με τίποτα να υπάρχει ενεργά ο Σταύρος στη ζωή του γιου της και θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά, παρά τις συμβουλές τις γιατρού που της τονίζει ότι η απομάκρυνση του θα πρέπει να γίνει σιγά-σιγά.

Την ίδια ώρα, η Θοδώρα και ο Λευτέρης ανακοινώνουν στην Άννα και τον Παντελή ότι σκοπεύουν να παντρευτούν. Οι γονείς της συγκινούνται, που τελικά βλέπουν την κόρη τους να προχωράει στη ζωή της.

«Κορίτσι μου, το ήξερα πως θα έρθει αυτή η στιγμή για σένα. Που θα κάνεις την οικογένειά σου και θα είσαι ευτυχισμένη. Σου αξίζει. Κι εγώ και ο πατέρας σου πάντα θα είμαστε εδώ να σε στηρίζουμε, αν και καταλαβαίνουμε πως με τον άντρα που βρήκες δεν θα χρειαστείς ποτέ ξανά τη δική μας στήριξη», λέει η Άννα στην Θοδώρα και στη συνέχεια ο Λευτέρης τους εξηγήσει τον λόγο που έφτασε στην Κρήτη και ποιος ήταν ο ρόλος του.

Οι Αγγελάκηδες μένουν άφωνοι από τις αποκαλύψεις, αλλά στο τέλος της συνάντησης τους είναι όλοι χαρούμενοι, καθώς βλέπουν την Θοδώρα ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε.

Και ο Μανώλης δίνει τις ευχές του στην αδερφή του και τον Λευτέρη, ενώ παράλληλα παίρνει το θάρρος να τον ευχαριστήσει για όλες εκείνες τις φορές, που όταν δούλευε με τον Φαρμάκη για τα θερμοκήπια, προσπαθούσε να τον προστατεύσει για να μην μπλέξει στα δίχτυα του.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ