Αρχική SLIDER Σασμός: Η ανίερη συμμαχία του παπά Μιχάλη και του Αντώνη

Σασμός: Η ανίερη συμμαχία του παπά Μιχάλη και του Αντώνη

199

Ο παπά Μιχάλης και ο Αντώνης στη σειρά «Σασμός» έχουν κάνει μία ανίερη συμμαχία καθώς κρατούν επτασφράγιστο ένα μυστικό που γνωρίζουν ο καθένας με διαφορετικό τρόπο.

Όπως όμως όλα δείχνουν πλησιάζει η στιγμή που θα μαθευτεί η αλήθεια.

Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη φέρνει μεγάλη αναστάτωση

Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη που όλοι πίστευαν ότι είχε πεθάνει και είχε χαθεί στη θάλασσα θα φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους στη σειρά «Σασμός» και θα ανοίξει έναν νέο κύκλο αίματος, ενώ θα φέρει στο φως και το μυστικό που γνώριζαν ο παπά Μιχάλης και ο Αντώνης.

Όλοι στο χωριό, όπως και η καπετάνισσα, πίστευαν ότι ο Παύλος Βρουλάκης ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του Βασίλη Σταματάκη στις φυλακές, κάτι όμως που ποτέ δεν είχε επιβεβαιωθεί. Και ενώ οι συχωριανοί της μιλούσαν πίσω από την πλάτη της, ποτέ δεν τόλμησαν να πουν ανοιχτά αυτά που είχαν ακούσει. Μάλιστα σύμφωνα με το TV24 οι μόνοι που γνώριζαν την αλήθεια από την αρχή ήταν ο αστυνόμος κι ο παπά Μιχάλης, οι οποίοι με διαφορετικό τρόπο, έμαθαν τα πάντα για τη δολοφονία του Σταματάκη στη φυλακή από τους Βρουλάκηδες που ζητούσαν εκδίκηση για τον θάνατο του Μάρκου. Θέλοντας να αποφύγουν και άλλη βεντέτα οι δυο τους αποφάσισαν να κρύψουν την αλήθεια.

Μάλιστα την εντολή θανάτου την είχε δώσει ο Παύλος Βρουλάκης, ο ξάδερφος του Μάρκου με τον οποίον είχαν μεγαλώσει μαζί από μικροί.

Καθώς λοιπόν ο Βρουλάκης ξανά έρχεται στο χωριό, ο Αντώνης και ο παπά Μιχάλης για ακόμα μια φορά ορκίζονται να μην πουν τίποτα για να μην πυροδοτήσουν την έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο οικογένειες και να προλάβουν ενδεχόμενο κακό με νέους νεκρούς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας