Σασμός: Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια…

195

Ο Αστέρης συστήνεται ως Χρήστος, στη σειρά Σασμός, με στόχο να προσεγγίσει τον Σταύρο. Οι δυο τους ξεκινούν την παρέα, χωρίς ο Στάυρος να γνωρίζει την σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος που έχει δίπλα και εμπιστεύεται τόσο, είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του…

Ο Σταύρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να φτιάξει από την αρχή τη ζωή του. Στο νησί δεν έχει φίλους, επομένως η γνωριμία του με τον Αστέρη είναι σωτήρια για εκείνον. Ο Αστέρης τον αναγνωρίζει και αποφασίζει να τον προσεγγίσει, με τον δικό του τρόπο.

Φροντίζει σαν “Χρήστος” να μαθαίνει λεπτομέρειες για τη ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Σταύρου. Εκείνος, φυσικά, δε γνωρίζει σε ποια παγίδα έχει πέσει.

Πολύ σύντομα, η αλήθεια θα έρθει στο φως και οι δυο άντρες αναμένεται να πιαστούν στα χέρια. Ο Σταύρος θα μάθει πως ο καλός του φίλος, ο Χρήστος, είναι ο Αστέρης και το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο, στη σειρά Σασμός.

Εκείνος θα θελήσει να του εξηγήσει, όμως είναι μάταιο. Η στιγμή της αποκάλυψης προβλέπεται συγκλονιστική. Ποια θα στάση θα κρατήσει η Αργυρώ, απέναντι σε αυτή την περίεργη φιλία τους;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ