Σασμός: Η απόπειρα αυτοκτονίας και το ξέσπασμα της Αργυρώς στην φυλακή: “Καταραμένος να είσαι”

4567

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση.

Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η απόπειρα αυτοκτονίας και το ξέσπασμα της Αργυρώς στην φυλακή: “Καταραμένος να είσαι”


Σκοτεινή τροπή έχουν πάρει τα γεγονότα στον Σασμό στα επόμενα επεισόδια.

Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου κάνει άνω κάτω το χωριό, και την οικογένειά του. Ο Αστέρης και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού έχουν εξαφανιστεί.. Η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση και όποιος σκότωσε τον αδελφό μου θα το πληρώσει. Δεν θα ησυχάσω αν δεν εκδικηθώ τον θάνατό του. Αλλά που να ήξερε…

Η Μαρίνα σε κατάρρευση. Φοβάται μην πάθει κάτι η Αργυρώ.

Η Αργυρώ που ακόμη πενθεί για τον χαμό του αδερφού της από τον Αστέρη, θα αποφασίσει ότι δεν έχει νόημα να ζει, αφού στέρησε την ζωή από τον αδερφό της.

Πηγαίνει στο μνήμα του και του ομολογεί τις τύψεις της. Πως εκείνη ευθύνεται για όλα αυτά. Αν είχε μείνει μακριά από τον Αστέρη και τον άκουγε θα ήταν ακόμη ζωντανός.

Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας που θα την προλάβει τελευταία στιγμή η μητέρα της θα σωθεί στο παραένα.

Ο Αστέρης δεν μιλάει σε κανένα και δεν προσπαθεί να ελαφρύνει την θέση του. Ο Μαθιός πηγαίνει στην φυλακή να δει τον Αστέρη και να ταρακουνήσει. Αλλά ο Αστέρης το μόνο που του ζητάει είναι να βρει ένα τρόπο να φέρει την Αργυρώ να της μιλήσει.

Τελικά πηγαίνει στην φυλακή και του φωνάζει με όλη της την δύναμη. “Πως έχεις το θράσος να με δεις. Καταραμένος να είσαι”

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα ανάμεσα τους για να κρατήσει ζωντανή την μεγάλη τους αγάπη.

Ένας μεγάλος έρωτας θα καταλήξει σε μια μεγάλη έχθρα.

Λένε ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα έχει αποτέλεσμα;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ