Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος – Φεύγει οριστικά από τον τόπο της!

10474

Όσο προχωράει η πλοκή, τόσο περισσότερο μπερδεύονται τα πράγματα. Η αγαπημένη σειρά συνεχίζεται με ίντριγκα, μίσος και αίμα στα επόμενα επεισόδια.

Εξελίξεις και αποκάλυψη σοκ στον Σασμό. Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο κείμενο, το θανατικό που πλησιάζει δεν έχει προηγούμενο.

Ο Πέτρος θα καταλήξει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη, μετά από ένα φριχτό λαθος. Ο Αστέρης πλέον βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο.

Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει. Με τον αστυνόμο Αντώνη να βρίσκεται σε απόγνωση.

Ο Αστερης τρέχει να κρυφτεί. Τρέμει για την ζωή του μετά από αυτό που έκανε. Είχε σκοτώσει τον αδερφό της αγαπημένης του. Και εκείνη πλέον ορκίστηκε εκδίκηση.

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… ο κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός βασανισμένος από ενοχές καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση;

Τα ξαδέρφια Βρουλάκη μαζεύονται στην Κρήτη και ζητούν εκδίκηση.

Η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. …

Οι Σταματάκηδες ευθύνονται. Η Βεντέτα πρέπει να συνεχιστεί. Η Μαρίνα έχει χάσει πλέον σύζυγο και γιο από τα χέρια Σταματάκηδων.

Έλα όμως που η Αργυρώ, παρά την φυγή της μαζί με την Μαρίνα από την Κρήτη και το μίσος που έχει για τον Αστέρη θα ανακαλύψει κάτι που θα την συγκλονίσει.

Μετά από πολύ λίγο καιρό θα μάθει πως κουβαλάει το παιδί του Αστέρη. Του φονιά του αδερφού της. Εκείνου που κατέστρεψε την ζωή της και της οικογένειας της.

Η πρώτη της σκέψη είναι να το ρίξει. Όμως ένα κομμάτι μέσα της ακόμη τον αγαπάει. Έτσι αποφασίζει να το κρατήσει. Ενώ ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή της και θα της σταθεί βράχος στην ανατροφή του παιδιού.

Τα πάνω κάτω έρχονται, και όλα αλλάζουν στις ζωές τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ