Σασμός: Η διαθήκη που θα βάλει φωτιά στην Άνω Ποριά

782

Μόλις μία εβδομάδα μας χωρίζει από την μεγάλη πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου στο Σασμό, και το τηλεοπτικό κοινό δεν είναι σίγουρα έτοιμο για όσα θα επακολουθήσουν στην Άνω Ποριά, καθώς μία διαθήκη έρχεται να βάλει φωτιά!

Ο Ευθύμης Φαρμάκης, θυμόμαστε στον προηγούμενη κύκλο έφυγε από τη ζωή και και ο θάνατός του ήταν σίγουρα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που είδαμε μέχρι στιγμής στη σειρά, με τον ηθοποιό να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Όμως κανείς δεν γνωρίζει όσα πρόκειται να έρθουν…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Χαμός με τη διαθήκη του Ευθύμη Φαρμάκη στον Σασμό

Μπορεί να μην είναι πια στη ζωή, όμως και από τον τάφο του ο Ευθύμης Φαρμάκης ζητά εκδίκηση και φέρνει μεγάλες ταραχές στην Άνω Ποριά, καθώς ανοίγεται η διαθήκη του και έρχονται τα πάνω κάτω.

Μπορεί η αδερφή του να έρχεται στο χωριό με σκοπό να διαλευκάνει το θάνατό του, όμως δεν θα είναι η μόνη που θα δημιουργήσει αναμπουμπούλα, μιας και από μόνη της η διαθήκη του θα κάνει τη δουλειά της και θα είναι αρκετή για να στοχοποιήσει τον…Μαθιό!

Η διαθήκη λοιπόν είναι ξεκάθαρη, ο Μαθιός πρέπει να πληρώσει και όλοι να μάθουν την αλήθεια για αυτόν. Η αποκάλυψη θα έρθει και για τον Αστέρη, που θα μάθει πως ο αδερφός του κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή, και τότε ξεκινά νέος κύκλος αίματος…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ