Σασμός: Η Καλλιόπη αλλάζει και θυμάται

1490

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Καλλιόπη αλλάζει και θυμάται.

Απίστευτο, κι όμως αληθινό! Η Καλλιόπη αποδέχεται -τελικά- την αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Μετά την απαγωγή του Αστέρη από τους Βρουλάκηδες, αλλά και την επιμονή της Αργυρώς να τον αφήσουν ελεύθερο και την αποκάλυψη της για το παιδί, τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Παύλος Βρουλάκης, ενώ αρχικά είχε δώσει εντολή δολοφονίας, θα κάνει πίσω και ζητάει από τους συγγενείς του να τον αφήσουν ήσυχο. Βλέπει πως δε μπορεί να τα βάλει με αυτή την μεγάλη αγάπη.

Το ίδιο θα συμβεί και στην Καλλιόπη. Η Καπετάνισσα θα μάθει όλη την αλήθεια και θα καταρρεύσει. Ο γιος της, ο Αστέρης, έδωσε το νεφρό του για μια γυναίκα, έκανε τα πάντα για να την δει ευτυχισμένη και επέμεινε στην αγάπη τους, παρόλο που σκότωσε τον αδελφό της.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, με την Καπετάνισσα να μην αντιδρά, στη σειρά Σασμός. Η Καλλιόπη, με τη στάση της, σύμφωνα με το youfly.com δείχνει πως έχει δεχτεί τον έρωτά τους και πως δεν πρόκειται να επιμείνει άλλο. Θυμάται τον δικό της τον έρωτα με τον Βασίλη και τον συγκρίνει με του γιου της…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ